29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ se testeaza la Cupa Dinamo

„Pandurii“ se testeaza la Cupa Dinamo

Dupa incalzirea cu Universitatea Pitesti, handbalistii gorjeni vor sustine in acest week-end primele teste importante ale perioadei de pregatire in cadrul turneului de la Bucuresti dotat cu Cupa Dinamo.


Alaturi de gazde, Dinamo Bucuresti, Energia Pandurii Târgu Jiu va mai intâlni alte doua componente ale Ligii Nationale, Uztel Ploiesti si Bucovina Suceava.


Taraganarea lucrarilor de modernizare a Salii Sporturilor l-a nemultumit pe antrenorul Liviu Andries, nevoit sa sustina antrenamentele intr-o sala subdimensionata, acolo unde schemele tactice capata alta valoare decât cea reala. Andries dispune acum si de cel de-al treilea portar, Radulescu, revenit de la lotul national de tineret. Tehnicianul si-ar dori readucerea centrului Clenciu la echipa si incearca un schimb Panait – Clenciu cu divizionara A Universitatea Pitesti, echipa cu care a semnat fostul conducator de joc al gorjenilor. Noile achizitii nu s-au integrat inca in conceptia de joc a lui Andries, dar cele 13 meciuri amicale care urmeaza au rolul omogenizarii echipei pâna pe 9 septembrie, data inceperii campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS