16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCruciat merge mai departe

Cruciat merge mai departe

La turneul de 10.000 de dolari de la Craiova din seria ITF Futures, dotat cu „Trofeul Ion Ţiriac“, s-au disputat ieri meciurile din runda inaugurala a probelor de simplu si de dublu. Favoritul numarul 1 al competitiei, Adrian Cruciat, nu a intâmpinat probleme in fata marocanului Kamil Filali, pe care l-a invins cu 6-3, 6-1, calificându-se in turul secund. Si Artemon Apostu-Efremov (nr. 6) a ajuns in faza urmatoare, dupa victoria cu 6-2, 6-3 obtinuta in fata moldoveanului Denis Molcianov. Ucraineanul Oleksandr Nedovyesov, cap de serie numarul 3, nu a avut nici el emotii cu românul Cristian Hodel, de care a trecut cu scorul de 6-1, 6-2. Alte rezultate din primul tur: Catalin Gârd – Laurentiu Erlic 6-1, 6-1; Marcel Miron – Dragos Ghioc 6-4, 6-2; Andrei Mlendea – Victor Anagnastopol 7-6 (5), 7-6 (5); Rabie Chaki (Maroc) – Andrei Daescu 6-1, 6-2; Adrian Gavrila – Ionut Beleleu 6-0, 7-5.


In competitia de dublu, cuplul format din Catalin Gârd si Marcel Miron, desemnat cap de serie numarul 4, a trecut lejer de perechea Ionut Beleleu (România) / Jonathan Susmozas de Miguel (Spania) cu scorul de 6-0, 6-2. In schimb, bulgarii Simeon Ivanov si Alexander Stamchev au avut mult de furca pâna s-au impus in duelul cu românii Emanuel Brighiu / Bogdan Leonte, scor 5-7, 6-4, 6-1. Tandemul român Alin Enescu / Razvan Porancea a parasit si el competitia din primul tur, dupa ce a pierdut cu 0-6, 3-6 confruntarea cu Rabie Chaki (Maroc) / Jordane Doble (Franta).


Favoritii numarul 3, Artemon Apostu-Efremov si Andrei Mlendea, nu au avut emotii cu perechea ucraineano-rusa formata din Vladislav Bondarenko si Andemir Karanashev, de care au trecut cu 6-1, 6-0. Alte rezultate: Andrei Daescu / Mihai Pârvan (România) – Gleb Alekseenko / Vadim Alekseenko (Ucraina) 6-4, 7-6 (7), Denis Molcianov (Moldova) / Oleksandr Nedovyesov (Ucraina, nr. 2) – Radu Ionescu / Vlad Marinescu 6-0, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS