28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportArsenal s-a impus la Zagreb

Arsenal s-a impus la Zagreb

Arsenal Londra, finalista a Ligii Campionilor in sezonul trecut, s-a impus marti seara, cu scorul de 3-0, pe terenul formatiei croate Dinamo Zagreb, in mansa intâi din turul trei preliminar al competitiei.


Toate cele trei goluri ale „tunarilor“ au fost marcate in repriza a doua. Mai intâi, spaniolul Cesc Fabregas a deschis scorul in minutul 63, invingându-l pe portarul croat cu un sut puternic. Olandezul Robin van Persie a dus scorul la 2-0 un minut mai târziu, dupa ce a primit o pasa buna de la Aleksandr Hleb, iar in minutul 79, Fabregas a inchis tabela la capatul unei actiuni personale. Arsenal Londra a jucat fara mai multi titulari, printre absentele de marca numarându-se atacantul Thierry Henry si portarul Jens Lehmann. Returul este programat sa se dispute pe 23 august.


In alta partida disputata marti, in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, echipa Austria Viena a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formatia portugheza Benfica Lisabona. Oaspetii au deschis scorul in minutul 16, prin Nuno Gomez, care a reluat cu calcâiul in poarta o centrare a lui Paulo Jorge. Austriecii au egalat in minutul 36, prin Jocelyn Blanchard, care l-a invins pe portarul portughez cu un sut pe jos, dupa ce defensiva lusitana respinsese o centrare a lui Andreas Lasnik din lovitura libera. Acesta a fost meciul de debut al antrenorului Fernando Santos pe banca portughezilor. Mansa a doua se va disputa la Lisabona, pe 22 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS