19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua ne-a batut foarte, foarte usor!“

Steaua ne-a batut foarte, foarte usor!“

Fostul antrenor principal al Universitatii a rupt ieri tacerea, dar a evitat sa faca vreun comentariu, anuntând ca va organiza o conferinta de presa speciala pentru a oferi detalii suporterilor.


Dupa surprinzatoarea decizie de a renunta la functia de antrenor principal, Ovidiu Stinga s-a izolat de restul lumii, ca sa zicem asa, evitând sa ofere explicatii pentru gestul sau, survenit inaintea unui meci foarte important al Universitatii, asa cum a fost considerat derbiul cu Steaua. Se vorbea ca Stinga ar fi plecat deja in Olanda, acolo unde se afla familia sa, el detinând in „Ţara lalelor“ o proprietate.


Ieri, fostul antrenor principal al Stiintei a raspuns la telefon, dar a spus ca oficial va vorbi cu presa in perioada urmatoare.


– Ce faci?


– Ce sa fac? Ma linistesc. Am acum timp sa ma mai linistesc si eu cât de cât. Am fost sub stres…


– Si acum ai aceeasi interdictie de a vorbi cu presa?


– Sincer sa fiu, n-am nici o interdictie din partea nimanui. Nici n-am avut vreodata interdictie.


– Pai, nu pot crede?!


– Am zis ca pentru binele echipei este mai bine sa nu apar ca, ma rog, se interpreta si…


– Ovidiu, ce ar fi putut sa se interpreteze daca tu ai fi spus clar de ce ai plecat, ca n-ai mai rezistat psihic sau, ma rog, ce s-a intâmplat. Ofera o explicatie, de ce ai plecat inaintea unui meci foarte important?


– Mi-e greu sa vorbesc, mai ales ca n-am vorbit deocamdata cu nimeni.


– Pai, am vazut intr-un ziar de sport o declaratie a ta. Inseamna ca totusi ai vorbit, de ce spui ca n-ai vorbit cu nimeni?


– N-am vorbit cu nimeni. Daca a aparut vreo declaratie de-a mea, inseamna ca este inventata. Repet, n-am vorbit cu nimeni. Sunteti primul ziarist cu care vorbesc de trei zile incoace.


– Si de ce nu vrei sa vorbesti?


– Nu este momentul si inca n-am rupt toata legatura cu „blocul“. Este un moment greu… Daca ma simt putin vinovat, ma simt vinovat ca n-am vorbit cu presa pentru ca publicul, lumea sa afle adevarul din partea mea.


„Sunt dator publicului cu o explicatie“


– Suporterii si multa lume te acuza ca inaintea unui meci foarte important ai parasit corabia, desi comandantul pleaca ultimul, cum se zice?!


– Nu intru in detalii cu dumneavoastra. Sunt dator publicului, suporterilor sa spun de ce am plecat. O sa spun, dar nu acum. Nu este momentul. O sa vorbesc cu toata lumea, nu va faceti probleme in privinta asta. Dar nu acum. Daca vreti sa scrieti ceva, scrieti, cum spuneam, ca sunt dator publicului sa spun motivele, ma rog, de ce am plecat. Atâta tot.


– Inteleg ca inca n-ai confirmat oficial daca vei ramâne la club in functia care ti s-a propus…


– Pe moment, nimic oficial.


– Cum ti s-a parut meciul Steaua – Universitatea? Sau nu vrei sa comentezi.


– Nu pot sa comentez. Mi-e greu sa vorbesc… Imi pare rau de rezultat, imi pare rau de faptul ca Steaua ne-a batut foarte, foarte usor. Imi pare rau si de faptul ca s-a accidentat Iacob. Cam astea au fost lucrurile care m-au impresionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII