23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ne-am suit in tren din mers“

„Ne-am suit in tren din mers“

Tehnicianul „pandurilor“, Eugen Neagoe, a acuzat lipsa de curaj a elevilor sai, care s-au speriat de „câinii rosii“ si au pierdut un punct in „Groapa“. Lipsa de omogenitate si de pregatire fizica s-a facut simtita in partea a doua a jocului, când „pandurii“ au si incasat golul care i-a ingenuncheat.


– Multumit de jocul cu Dinamo?


– Noi ne doream mai mult si s-a vazut ca baietii au vrut dar, din pacate, nu au reusit.


– Echipa a respectat indicatiile tactice?


– Sa zicem ca au respectat in mare ce am discutat cu ei si ceea ce le-am cerut. Dar voiam mai mult pe faza ofensiva, am si lucrat, dar trebuia sa fi indraznit mai mult. Vintilescu nu a fost sprijinit suficient in ofensiva. Este de vina aici si pregatirea precara pe care o avem la ora asta. Stiti foarte bine cum s-a facut echipa la inceputul campionatului si nu putem acum sa le cerem jucatorilor extraordinar de mult dupa doua saptamâni de pregatire. Sunt de fapt doar zece zile de când ei s-au cunoscut.


„S-au speriat de numele adversarului“


– Mai este nevoie de vreun jucator pe un anumit post, eventual Mândrean, care inca nu si-a inceput pregatirea?


– Mândrean este un jucator util si cu mare experienta, dar nu putem sa ne bazam pe el atâta timp cât este un jucator cu probleme medicale. Abia dupa 20 august va incepe pregatirea si trebuie sa ne descurcam asa cum putem pâna atunci. Jucatorii pe care ii avem la ora actuala sunt buni, unii dintre ei cu mare experienta, dar, din pacate, mai avem de lucrat la partea tehnica. Mai sunt Zoicas si Iordache Ilie, care au avut acele accidentari. Pe Iordache l-am pierdut in partida cu FC Arges, iar pe Zoicas cu Rapid. Dar speram sa ii avem pe amândoi la jocul cu Gloria Bistrita. Sunt jucatori tehnici care puteau sa faca diferenta mai ales la Dinamo, in repriza a doua, pe spatiile mari care s-au creat. Si asa eu cred ca am facut un joc bun. Nu sunt suparat pe rezultat sau pe jucatori. Ma rog, le-am cerut mai mult, dar, din pacate, nu am putut sa facem mai mult. S-au speriat de numele adversarului, ceea ce m-a deranjat putin. Chiar daca se numesc Dinamo, nu aveam de ce sa ne temem daca jucam si le punem probleme. Trebuia sa evoluam cu mai mult curaj in momentul când era mingea in posesia noastra. Si aici a fost o mica problema, pentru ca le-a fost frica de adversar.


„Sunt jucatori de la care ma asteptam la mai mult“


– Dupa primirea golului ati mizat totul pe atac.


– Sigur ca da, nu aveam nimic de pierdut, iar eu nu sunt adeptul jocului inchis, dar fiind asa eterogena echipa nu puteam sa riscam sa ne ducem la Dinamo si din minutul unu sa iesim peste ei. Cu totul altfel stateau datele problemei daca noi aveam o luna de pregatire la dispozitie si ne pregateam toti impreuna, ajungeam la niste relatii de joc. Dar speram ca aceste lucruri in scurt timp sa vina.


– Popete a avut in minutul 80 sansa egalarii, dar s-a pierdut!


– A avut o sansa imensa la acel contraatac. Daca isi facea o preluare buna, probabil ca scapa singur cu portarul. Si daca reuseam sa dam gol acolo, nu stiu daca Dinamo mai putea sa intoarca jocul. Pentru ca nici Dinamo nu ne crea o presiune mare. Eu zic ca nu i-am lasat sa joace in prima repriza si a fost chiar o repriza foarte buna pe care am facut-o, dar, din pacate, in partea a doua s-a vazut acea lipsa a pregatirii din vara.


– Incepe sa se contureze o echipa stabila, pentru ca deja câteva posturi sunt adjudecate?


– Nu este nimeni titular deocamdata, dar nici nu imi place sa schimb des echipa. Nu sunt adeptul schimbarilor majore in echipa ca la fiecare etapa sa apara doi-trei jucatori noi. Cu siguranta jocul cu Bistrita il vom trata altfel.


– Sunt jucatori care v-au dezamagit in acest meci?


– Sunt jucatori de la care ma asteptam la mai mult. Nu este vorba doar de dezamagire aici. Pe unii dintre ei ii voiam mult mai proaspeti si mai vioi.


– Dar jucatori care au confirmat asteptarile sunt?


– Sunt si jucatori care m-au multumit, dar asta nu inseamna ca m-au dezamagit ceilalti. Dar voiam mai mult de la ei pentru ca au posibilitati. Sunt unii fotbalisti cu reale calitati si disponibili la efort. Dar cred ca intre timp ne vor ajuta mai mult.


„Urasc chestiile astea cu am pierdut onorabil“


– Se poate spune ca Pandurii a pierdut onorabil in „Stefan cel Mare“?


– Mie nu-mi place sa pierd. Urasc chestiile astea cu am pierdut onorabil. Când am pierdut un joc, indiferent de adversar, nu se aduna nimic. Eu as vrea sa batem pe toti daca am putea. La toate echipele pe unde am fost am vrut sa fiu primul, din pacate de multe ori nu se poate pentru ca adversarii, unii dintre ei, sunt mai puternici. Cred ca la finalul campionatului ne vom bucura cu totii de ramânerea in prima liga. Sunt convins ca putem realiza acest obiectiv. Suntem o echipa destul de buna, cu jucatori destul de buni, dar, din pacate, timpul pe care trebuia sa-l avem la dispozitie nu l-am avut. Trenul plecase din gara si noi ne-am suit in el din mers. Cam asa au stat lucrurile cu noi.


– Pentru Pandurii campionatul incepe cu adevarat din etapa a treia?


– Noi trebuie sa obtinem prima victorie in jocul cu Gloria Bistrita, campionatul a inceput, nu ne asteapta nimeni. Când intram in teren nu ne intreaba nimeni daca noi am facut pregatirea, daca am avut un program pentru prima liga. Noi aveam un program pentru liga a doua, dar lucrurile s-au schimbat in doua zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS