15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu a facut cinste cu mititei

Mititelu a facut cinste cu mititei

Chiar daca rezultatul inregistrat in partida cu Steaua a fost usturator, Adrian Mititelu si-a felicitat baietii dupa meci, considerând ca echipa a jucat bine. Mai mult, duminica seara, patronul Stiintei a organizat o masa festiva la restaurantul „Perinita“, unde Dorel Stoica si compania s-au infruptat din platourile cu mititei, berea sau sucul, in functie de preferintele fiecaruia, nelipsind de pe mese. Acest fapt a avut rolul de a mentine unitatea in sânul echipei, insa pe chipurile juvetilor se citea tristetea, conversatiile având loc mai mult in surdina, in ton cu muzica.


Reunirea propriu-zisa a lotului alb-albastru a avut loc ieri, in jurul prânzului, iar primul antrenament al saptamânii a avut loc de la ora 18.00. Desi Ovidiu Stinga nu se mai ocupa de pregatirea echipei, rolul antrenorului interimar revenindu-i lui Silvian Cristescu, programul juvetilor nu a suportat nici o modificare.


Pâna la intâlnirea cu FC Arges, alb-albastrii vor mai efectua inca cinci sedinte, dintre care doua sunt programate astazi, prima de la ora 10.00, cealalta dupa-amiaza, de la ora 16.00. Mâine, joi si vineri, lotul craiovean va fi supus unei singure „lectii“ pe zi, si asta pentru ca oboseala sa nu-si puna amprenta pâna la ora meciului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU