15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu s-a „abonat“ la primul loc

Bornescu s-a „abonat“ la primul loc

Inca din returul sezonului precedent, Mircea Bornescu (foto) a fost desemnat de fiecare data omul meciului de suporterii Stiintei, portarul craiovean fiind de cele mai multe ori singurul candidat in opinia fanilor, si asta pentru ca prestatia coechipierilor a lasat in multe rânduri de dorit. Chiar daca Universitatea a cooptat si alti jucatori in lot si a revenit pe prima scena, sondajele lansate pe site-ul oficial al clubului din Banie au cunoscut acelasi rezultat. „Jose“ a iesit omul meciului si dupa partida cu FC Vaslui, din prima etapa, dar si dupa esecul inregistrat in fata Stelei, chiar daca a incasat trei goluri.


Bornescu a primit 25 la suta din voturi, in timp ce coechipierii sai s-au „bucurat“ de mai putine aprecieri, clasamentul fiind urmatorul: Baird (15 procente), Dananae (11), D. Stoica (11), Gargalie (7), Pârvu (7), Piko (6), Saceanu (6), Mitchell (4), Velcovici (4), Stavaru (2) si Salih (2). Daca aproape toti jucatorii care au evoluat in meciul de sâmbata au primit ceva voturi din partea publicului craiovean, evolutiile lui Rose si Dina nu au fost apreciate deloc, dovada fiind cifra zero din dreptul fiecaruia.


Nu este exclus ca si dupa meciul cu FC Arges, care va avea loc sâmbata, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, si va fi transmis in direct de National TV, Mircea Bornescu sa ramâna in topul preferintelor, pentru ca suporterii si-au facut un obicei din a-l vota.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII