16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal pentru domnisoare

Fotbal pentru domnisoare

Daca sezonul trecut au practicat preturi prohibitive atât la bilete, cât si la abonamente, iar spectacolul din teren a lasat mult de dorit, in aceasta editie de campionat conducerea clubului Pandurii incurajeaza suporterii sa vina alaturi de echipa lui Eugen Neagoe. Reprezentantele sexului frumos sunt privilegiate in Liga I, având acces liber in tribunele „Municipalului“ pe toata durata competitiei, cu exceptia tribunei oficiale. De asemenea, copiii, elevii si studentii vor avea la dispozitie gratuit, la fiecare joc de pe teren propriu al „pandurilor“, tribuna IA, in total 831 de locuri.


Presedintele Marin Condescu crede ca este nevoie ca printre suporteri sa fie cât mai multe doamne si domnisoare, deoarece s-ar stopa intr-o oarecare masura scandarile triviale, iar barbatii vor fi incurajati sa vina cu familia la stadion. „Lumea fotbalului va fi mai buna daca femeile vor fi in tribuna. Atunci când ai porniri instinctive, ai retineri când este o femeie lânga tine. Este o discriminare pozitiva“, sustine Condescu.


Clubul Pandurii va scoate la vânzare in aceasta saptamâna abonamente valabile pe toata durata editiei 2006-2007 a Ligii I, la urmatoarele preturi: tribuna oficiala – 500 RON, tribuna 0 – 150 RON, tribuna I B – 100 RON, tribuna II – 100 RON si peluza – 50 RON. Si biletele vor putea fi achizitionate la preturi mai mici incepând cu partida din etapa a III-a, cu Gloria Bistrita. La tribuna 0 un tichet va costa 15 RON, la tribuna I B si tribuna II 10 RON, iar la peluze 5 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS