19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRaikkonen la Ferrari?

Raikkonen la Ferrari?

Cotidianul finlandez „Ilta-Sanomat“ a publicat vineri o informatie care a facut valuri in lumea Formulei 1: Kimi Raikkonen a semnat un contract pe cinci ani cu Ferrari. Sursa citata sustine ca a descoperit si ce salariu va avea finlandezul la viitoarea sa echipa, 160 de milioane de euro pe durata contractului, adica aproximativ 32 de milioane pentru fiecare stagiune petrecuta la scuderia de la Maranello. „Ilta-Sanomat“ scrie ca transferul lui Kimi de la McLaren-Mercedes la Ferrari va fi oficializat dupa disputarea Marelui Premiu al Italiei, de la Monza, programat pe data de 10 septembrie, când si Michael Schumacher va anunta ce va face in viitor.


Deocamdata nici una dintre cele doua parti nu a confirmat informatia.


In cazul in care cele aparute in cotidianul „Ilta-Sanomat“ se vor adeveri, Ferrari va trebui sa se desparta de unul dintre cei doi piloti care concureaza in sezonul 2006: Michael Schumacher si Felipe Massa.


Presa italiana a si inceput sa faca speculatii, una dintre ideile vehiculate fiind aceea ca, in cazul in care „Schumi“ va decide sa-si continue cariera, brazilianul Felipe Massa va fi imprumutat timp de un sezon la una dintre scuderiile prietene cu Ferrari, cel mai probabil la Red Bull, care este motorizata de team-ul italian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS