28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAsta ne e valoarea!

Asta ne e valoarea!

Optimismul cu care s-au prezentat oltenii in capitala nu s-a materializat si intr-un rezultat bun. Universitatea a plecat invinsa cu 3-0 de pe „Lia Manoliu“, la capatul unui meci in care alb-albastrii si-au aratat limitele in fata Stelei, echipa care nu a fortat prea mult sa-si atinga scopul.


Stiinta nu a inceput deloc timorata confruntarea cu trupa lui Olaroiu si s-a asezat bine in teren, incercând sa blocheze culoarele spre poarta lui Bornescu. Oltenii au alergat mult, s-au tinut bine de adversari, dar au aratat aceleasi lacune in momentul gasirii pasei decisive. Primul sut pe spatiul portii a apartinut Universitatii, Gargalie dându-i ceva emotii lui Cernea de la marginea careului (’20). Stelistii au avut prima sansa de gol abia in minutul 27, când Nicolita, intrat in teren in locul lui Iacob (accidentat), a sutat periculos, dar in plasa laterala.


Desi nu aratase prea multe pâna in acel moment, Steaua a deschis scorul prin Paraschiv, care, venit din spate, a reluat din prima, de la marginea careului, fara sanse pentru Bornescu. Gargalie si-a mai incercat o data norocul cu un sut de la distanta, dupa care gazdele au mai punctat o data.


Dupa ce Bornescu s-a opus miraculos la o reluare din cinci metri a coechipierului Stoica, portarul oltean a iesit pe sub minge la o centrare a lui Cristocea, si Oprita nu a facut altceva decât sa impinga mingea in poarta, stabilind scorul pauzei.


Alb-albastrii au inceput bine si partea secunda, dar au cedat rapid initiativa. Badea s-a jucat cu defensiva Universitatii, dar sutul sau din unghi a fost respins cu piciorul de Bornescu. Acelasi jucator a obtinut apoi un penalti, dupa un duel cu Mitchell, iar Dica a ridicat scorul la unul de neprezentare.


Craiovenii nu au avut forta ofensiva, in timp ce stelistii si-au vazut de joc, combinând elegant cu gândul la meciurile viitoare. Nicolita a patruns in viteza in careu, a fost blocat de Bornescu, mingea a ajuns la Dica, dar reluarea acestuia din cinci metri a fost respinsa de Saceanu de pe linia portii (’80).


Pâna la final, stelistii s-au menajat, iar Universitatea nu a mai contat decât la sutul din lovitura libera a lui Stoica, care nu a dat insa emotii lui Cernea.


Stiinta si-a aratat aseara adevarata valoare si asteapta minunea de la noul tehnician, cel mai probabil Nicolo Napoli, desi se vorbeste si de o posibila venire a lui Nae Ungureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII