28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAlonso s-a jucat cu focul

Alonso s-a jucat cu focul

Fernando Alonso a fost penalizat cu doua secunde din cauza unui incident petrecut vineri, la Hungaroring, intre el si Robert Doornbos, pilotul de teste al scuderiei Red Bull.


Spaniolul s-a enervat pe Doornbos, dupa ce acesta l-a blocat in a doua sesiune a antrenamentelor libere. Apoi, in momentul in care l-a putut depasi pe pilotul de la Red Bull, Alonso a gesticulat catre acesta, dupa care a frânat brusc in fata lui, testându-i reflexele. Comisarii cursei sustin ca Alonso a mai fost protagonistul altui gest necugetat, depasind un monopost sub steag galben, si au caracterizat ceea ce a facut spaniolul drept „inacceptabil si periculos“.


Astfel a explicat campionul mondial en-titre ceea ce s-a petrecut la antrenamentele libere: „Ce s-a intamplat este exact acelasi lucru care se intâmpla in fiecare cursa si in sesiunile de teste când depasesti pe cineva cu un tur. Masinile lente se dau atât de greu la o parte si pilotii nu se uita in retrovizoare prea mult. Când ii depasesti faci ceva sa le atragi atentia sa se uite in retrovizoare“.


Presa spaniola a pus pe seama nervozitatii incidentele in care a fost implicat Alonso, pilotul fiind presat in clasament de Michael Schumacher (Ferrari), de care il despart numai 11 puncte, dupa ce la un moment dat distanta dintre cei doi depasea 30 de puncte. (I.N.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS