19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu vreau sa ma antreneze un «neica nimeni»“

„Nu vreau sa ma antreneze un «neica nimeni»“

Atacantul „bancar“ s-a simtit umilit dupa ce tehnicianul echipei din Cotroceni nu l-a inclus in lotul pentru meciul cu Dinamo.


La FC National, dupa esecul din prima etapa cu Dinamo, atmosfera nu este linistita. Atacantul Petrus Manta, fost si la Universitatea Craiova in „era Netoiu“, s-a suparat pe antrenorul Marin Duna dupa ce acesta a decis sa renunte la serviciile sale si sa-l trimita la echipa a doua si a declarat ca vrea sa se lase de fotbal. „Nu stiu daca mai vreau sa joc fotbal, mai ales când dau peste astfel de oameni. Nu vreau sa ma mai antreneze un «neica nimeni» care a pregatit pe Astra Ploiesti in Divizia B si a retrogradat-o in C. Am trecut prin niste momente foarte grele, si fizice, si financiare, ca sa pot juca fotbal in continuare, iar acum sa ma dea la o parte «marele antrenor» Duna. Ca jucator, jos palaria, dar eu vorbesc de antrenorul Duna“, a spus Manta, care a fost nevoit sa renunte la fotbal un an si jumatate din cauza unei hepatite.


Atacantul „bancar“ a mai precizat ca s-a simtit umilit de decizia lui Duna de a nu-l include in lotul de 18 jucatori pentru partida cu Dinamo, in conditiile in care FC National suferea in compartimentul ofensiv.


In replica, Marin Duna a afirmat ca jucatori nemultumiti se intâlnesc la multe echipe din lume. „Lucrurile astea se intâmpla la majoritatea cluburilor din lume, nu numai in România. Sunt unii jucatori nemultumiti. Nu au cum sa evolueze 20 de jucatori o data sau sa trec pe foaie 30. Pe Manta l-am tratat foarte bine in aceasta perioada si n-am avut nici un conflict cu el. Atât“, a spus Duna.


Acesta a mai precizat ca pentru FC National campionatul va incepe din runda a doua: „Am incredere in echipa ca putem recupera la Bistrita punctele pierdute cu Dinamo, mai ales dupa cum am jucat in cea de-a doua repriza. Practic, incepem campionatul o data cu jocul cu Gloria. Avem sansa sa indreptam lucrurile si sunt sigur ca o vom face“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS