20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNocturna pe „Municipal“

Nocturna pe „Municipal“

Clubul Pandurii Târgu Jiu este dispus sa investeasca un milion de euro pentru amenajarea a doua baze sportive, cea de la Debarcader si cea din Complexul Sportiv Municipal. Pandurii a semnat un acord cu Universitatea „Constantin Brâncusi“ pentru preluarea bazei de la Debarcader, unde se vor amenaja doua terenuri pentru copii si juniori, iar pe amplasamentul terenului III din cadrul Complexului Sportiv Municipal se vor mai construi trei terenuri de dimensiuni reduse, dar regulamentare pentru antrenamentele echipei de seniori si grupele de copii si juniori.


„Avem un milion de euro la dispozitie pentru construirea a inca doua stadioane de antrenament. Toata baza sportiva de la Debarcader o vom moderniza si vom amenaja doua terenuri, unul de joc si unul de antrenament pentru juniori. Deja am angajat arhitectul si am inceput negocierile cu constructorul pentru ce putem face la stadionul Municipal si in zona Debarcader“, a declarat Condescu.


De asemenea, presedintele „pandurilor“ a demarat discutiile pentru proiectarea instalatiei de nocturna la stadionul „Municipal“, care din 2008 va fi obligatorie. „Speram sa avem si sprijinul primariei, pentru ca numai clubul nu va putea suporta toate cheltuielile“, a spus Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS