16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo trage de Mazilu

Dinamo trage de Mazilu

Golgheterul editiei trecute de campionat, Ionut Mazilu, este, in prezent, cel mai curtat jucator din campionatul intern. Retrogradat in liga secunda cu Sportul Studentesc, Mazilu a fost ofertat pâna acum, din tara, de Steaua si Rapid, dar pe fir a intrat si Dinamo. Patronul Sportului, Vasile Siman, l-a tinut insa pe atacantul sau in asteptarea unei oferte mai consistente din strainatate, dar aceasta inca nu a venit. Siman cere in schimbul internationalului român 3.000.000 de euro, dar doleanta sa nu a fost satisfacuta.


Surse din cadrul clubului Dinamo sustin insa faptul ca gruparea din Stefan cel Mare vrea sa dea o noua lovitura pe piata transferurilor si ca oficialii „câinilor rosii“ ar fi decisi sa ofere pentru achizitionarea lui Ionut Mazilu 2.500.000 de dolari, in cazul in care atacantul nu se va transfera in strainatate.


Pâna când Vasile Siman le va da un raspuns dinamovistilor, acestia trebuie sa rezolve insa problemele aparute cu mijlocasul Ze Kalanga. Conducerea fostului sau club Petro Atletico incearca sa-l convinga pe internationalul angolez sa-si rezilieze contractul semnat in aceasta vara cu Dinamo, pentru ca a primit pentru el alte oferte, mult mai avantajoase, din partea unor cluburi din Occident. „Chiar daca ei vor asta, nu se mai poate face nimic acum, pentru ca jucatorul a semnat deja cu noi, iar banii au fost virati in contul clubului din Angola“, a precizat Vasile Turcu, unul dintre actionarii clubului Dinamo, unde Ze Kalanga a fost imprumutat pentru un an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS