12.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGravesen si Robinho s-au batut

Gravesen si Robinho s-au batut

La un antrenament desfasurat marti, jucatorii echipei Real Madrid, Gravesen si Robinho, au sarit la bataie, dupa ce brazilianul l-a injurat pe danez in urma unei intrari prea dure a acestuia. Imediat, danezul a ripostat violent, cei doi fiind cu greu despartiti de coechipieri.


La finalul incidentului, antrenorul „galacticilor“, Fabio Capello, i-a trimis pe certareti la vestiar, iar pe cei doi jucatori ii paste o amenda serioasa. Capello a fost extrem de furios dupa aceasta incaierare, el nefiind de acord cu astfel de iesiri.


Altfel, fundasul brazilian al Realului, Cicinho, a dezvaluit ca prietenul sau cel mai bun, Kaka, vrea sa se transfere la gruparea spaniola. Cicinho sustine ca a discutat cu Kaka despre acest transfer, pentru care Real insista enorm, iar atacantul s-a aratat increzator ca operatiunea va reusi, desi AC Milan nu vrea sa-l lase sa plece. Ultima oferta concreta a Realului a fost de 56 de milioane de euro, dar patronul gruparii milaneze, Silvio Berlusconi, a refuzat.


Kaka a evitat sa-si exprime o pozitie in privinta transferului sau la alta echipa de teama sa nu intre in colimatorul suporterilor milanezi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS