19.8 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGreul abia incepe pentru alb-albastri

Greul abia incepe pentru alb-albastri

Dupa semiesecul inregistrat in fata celor de la FC Vaslui, Ovidiu Stinga si-a facut temele si spera sa-i reabiliteze pe juveti pâna sâmbata, când, de la ora 21.00, pe stadionul „Lia Manoliu“, Universitatea va da piept cu Steaua, campioana en-titre.


Alb-albastrii, care au avut destul timp la dispozitie sa reflecteze asupra propriilor greseli, s-au reunit ieri, in jurul prânzului, la cantonamentul din Lunca Jiului, iar de la ora 18.00 au efectuat primul antrenament al saptamânii. Programul de pregatire nu difera absolut deloc de cel din saptamâna precedenta, câte doua sedinte de pregatire astazi si mâine, una de la ora 10.00, cealalta de la ora 18.00, in timp ce joi, când se intra si in regim de cantonament, si vineri câte o singura „lectie“.


Vineri este asteptat sa se intoarca din Olanda atacantul Florin Costea, care a efectuat la Eindhoven un program de recuperare dupa accidentarea suferita. Fostul jucator de la CSM Vâlcea este refacut, dar nu se pune problema revenirii sale pe teren mai devreme de etapa a cincea, când Universitatea va intâlni pe Dinamo, pe „Ion Oblemenco“. In schimb, Andrei Ionescu si Madalin Ciuca, aflati si ei la refacere in „Ţara lalelelor“, si-au amânat revenirea in Banie cu câteva saptamâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS