30.6 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFlavio Briatore este nemultumit

Flavio Briatore este nemultumit

Flavio Briatore, managerul echipei de Formula 1 Renault, campioana la constructori in 2005, s-a declarat total nemultumit de rezultatele obtinute de cei doi piloti ai team-ului francez, la MP al Germaniei. Spaniolul Fernando Alonso si italianul Giancarlo Fisichella s-au clasat pe locurile sase, respectiv noua la sfârsitul cursei de la Hockenheim, iar Briatore a considerat ca o vina o au si cauciucurile Michelin.


„Am avut dificultati. Ultima data când am fost intr-o situatie atât de grea a fost chiar aici, in Germania, anul trecut. Duminica, am avut probleme si cu cauciucurile. Vineri si sâmbata am exersat o strategie cu doua opriri la boxe si totul a decurs bine. In timpul cursei, temperatura a crescut si am obtinut rezultate slabe“, a spus Briatore.


Italianul a precizat ca echipa sa trebuie sa-si pastreze calmul, in ciuda situatiei de criza pe care o traverseaza: „Nu trebuie sa ne panicam. Trebuie sa ne pregatim pentru urmatoarea cursa si sa muncim mai mult. Sper ca la Budapesta si cauciucurile sa fie mai bune. Suntem pe primul loc si la piloti, si la constructori, iar obiectivul nostru este sa ramânem tot acolo. Acum Ferrari a triumfat si ii felicit pe cei de acolo. Dar si ei vor face greseli asa cum facem noi“.


Briatore s-a declarat ingrijorat de afluenta redusa de public la Marele Premiu al Germaniei: „Sâmbata, la Hockenheim, la calificari, chiar daca pe circuit era Schumacher, am vazut ca tribunele erau goale. Acest lucru ar trebui sa ne dea de gândit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS