30.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Dragos


Desi se astepta mai mult de la Baird, se pare ca si acesta a luat-o pe urma conationalilor lui, Rose si Heath, care au aratat pâna acum ZERO fotbal!


elev-Craiova


Pe asemenea canicula si «sauna» poate sa fie benefica, iar uneori poate valora mai mult decât un dus rece. Aceasta «sedinta de refacere» face bine la ingâmfare, trufie si supraevaluare si este bine ca a venit acum, iar optimismul si superincrederea patronului, pentru care am militat si am aplaudat-o de nenumarate ori, pot fi reconsiderate, reanalizate si redirectionate. Este un inceput. Sa nu ne napustim ca sacalii pe echipa, sa avem rabdare si sa fim alaturi de baieti si sa lasam «frunzele moarte si alte buhusenii», ca nici ei nu au facut prea mult pentru culorile alb-albastre! Succes, baieti!!!


balanta


Mititelule, baietii tai se cred tot in amicale, sau asta e valoarea lor? Nu le-ai spus si tu ca a inceput campionatul? Ce baiat rau esti… Apropo, Adi, joaca si tu la loto!


Cristi


Sa credem in baieti ca-si vor reveni, altfel ne facem de cacao in meciurile mari si vom avea mari sanse sa prindem un loc de «B».


Dragos C.


Domnule Mititelu, faceti ceva si aduceti jucatori! Luati exemplul celor de la Pandurii, care au achizitionat 14 (paisprezece) jucatori si au oferit deja prima surpriza a campionatului… Apropo, ce parere aveti de Vojislav Vranjkovic, mijlocasul bosniac de 23 de ani de la Pandurii? Eu zic ca ar avea loc de titular la Stiinta si nu ar fi costat o avere. Poate nu e timpul trecut… Dar de Sorin Vintilescu? Si de un vârf adevarat am avea mare nevoie. D-le Mititelu, v-ati descurcat bine si, pe alocuri, foarte bine in campania de repromovare, dar acum suntem in Liga I, iar lotul trebuie intarit! Ar fi trebuit sa va fi gândit la asta mai de mult, mai ales ca stiati ca urmeaza sa jucam fara Madalin Ciuca, Andrei Ionescu, Florin Costea, Razvan Fritea si Ovidiu Stinga primele etape…


anonim


Dragos C., crezi ca nu ar aduce jucatori si Mititelu? Insa ii mai trebuie si bani pentru asta. Sper sa avem noroc, sa nu fim ciuca batailor si sa evitam retogradarea. Cel mai bun lucru ar fi ca sa ia cineva echipa de la Mititelu, cineva cu bani, sa faca achizitii, asa scapam de griji. Hai Craiova!


Ovidiu


Au jucat asa cum ne asteptam cu totii. Nimeni nu a crezut in optimismul exagerat al domnului Mititelu. Doar ca nu inteleg de ce asa scump biletul la asa prost spectacol. Poate ca daca era stadionul plin altfel se juca si poate le dadeam un gol. In rest, sper sa nu retrogradam in acest an, ma gândesc ca nu ne lasa Urziceni, Jiul, Pandurii, UTA…


Paulus


Sa ajungem sa facem remiza alba, acasa, cu Vasluiul e cam nasol. Spune destul pentru cine e realist si are simtul masurii. Vrem sa vedem reactii obiective, gândite. Speram ca are cine sa faca asta la club. Trezirea, fratilor!


P.S. De ce nu s-a mers deloc pe aducerea de jucatori din fosta Iugoslavie, gen Vranjkovic, cum zicea si Dragos C.? S-o mai gasi naibii ceva si pentru noi… E doar o intrebare, nu acuzatie.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII