15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus si-a inchis poarta

Juventus si-a inchis poarta

Transferurile lui Buffon, Trezeguet si Ibrahimovici au fost blocate.


Dupa anuntarea sentintelor definitive in cazul scandalului mecurilor aranjate din Italia, si dupa ce Juventus a ramas singura retrogradata in Serie B, dar cu mai putine puncte de penalizare (17), noul antrenor al echipei, Didier Deschamps, a dezvaluit ca gruparea sa nu va mai lasa nici un jucator sa plece.


„Nu mai pleaca nimeni. Agentii jucatorilor pot spune ce vor, dar aceasta este pozitia noastra si asa va ramâne. Daca cineva este nefericit din cauza asta, poate fi trist doua-trei zile inainte sa ne apucam de treaba. Daca joaca prost, locul lui in echipa va fi luat de altcineva“, a spus tehnicianul francez.


Dupa anuntul sanctiunilor decise initial de justitia sportiva in legatura cu cluburile Juventus Torino, AC Milan, Fiorentina si Lazio Roma, piata jucatorilor s-a animat, in prim-plan aflându-se fotbalistii echipei torineze. Juventus si-a pierdut rapid unii din cei mai buni jucatori: Lilian Thuram, Gianluca Zambrotta (ambii plecati la FC Barcelona), Emerson si Fabio Cannavaro (transferati la Real Madrid). Mai multe cluburi s-au declarat interesate de atacantii David Trezeguet si Zlatan Ibrahimovici, precum si de portarul Gianluigi Buffon.


Deschamps: „Trebuie sa ii respectam pe suporteri“


In interviuri acordate jurnalelor Gazzetta dello Sport si La Stampa, la doua zile dupa ce Curtea Federala de Apel si-a anuntat decizia in legatura cu scandalul meciurilor trucate din Italia, Deschamps a spus ca portarul Gianluigi Buffon si atacantii David Trezeguet si Zlatan Ibrahimovici nu se mai afla pe piata transferurilor. „Poarta este inchisa“, a spus Deschamps, dupa ce Curtea Federala de Apel a retrogradat-o pe Juventus in Serie B si a penalizat-o cu 17 puncte.


Raspunzând la intrebarea: „Este adevarat ca Mauro Camoranesi, Buffon, Trezeguet si Ibrahimovici nu mai sunt pe piata transferurilor?“, Deschamps a spus: „Asa este. Trebuie sa ii respectam pe suporteri, care merita cea mai competitiva echipa“.


Intrebat despre decizia Curtii Federale, antrenorul juventin a declarat ca este dezamagit de rezultat, dar a remarcat ca promovarea nu mai este imposibila, sentinta fiind redusa de la minus 30 la minus 17 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS