22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorica nu mai are sperante

Gorica nu mai are sperante

Ziaristii sloveni au scris dupa meciul ND Gorica – Steaua ca echipa româna este ca si calificata in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.


„Ultima noapte in Liga Campionilor“, a titrat ziarul Vecer. „Campioana României a fost prea puternica pentru campioana Sloveniei. Faimoasa Steaua a confirmat ambitia de a juca din nou in compania marilor echipe ale Europei. Steaua este ca si calificata in turul trei preliminar. Gorica n-are prea multe motive de speranta in retur“, a comentat cotidianul sloven. „Pirotehnistii au pornit in timpul meciului, inaintea loviturii libere din minutul 54, un foc de artificii parca prevestind ceea ce va urma, adica golul lui Dica“, a incheiat Vecer.


Cotidianul Delo a titrat: „Furia n-a ajutat-o pe Gorica“. „ND Gorica a fost departe de ce a aratat Maribor in dubla cu Villarreal. Românii au demonstrat imediat ca sunt o echipa mai buna, dar Gorica a incercat sa arate ca diferenta de valoare nu este chiar atât de mare. Superioritatea românilor s-a concretizat pe tabela in repriza a doua. Victoria Stelei putea fi mai clara, dar portarul Simcic si-a salvat echipa in câteva rânduri“, a scris Delo, care a conchis ca succesul echipei pregatite de Cosmin Olaroiu face ca returul de la Bucuresti sa devina o simpla formalitate.


„A invins Steaua“, a titrat site-ul oficial al gruparii slovene. „Oaspetii au avut initiativa in prima parte, dar Simcic a scapat fara gol. Apoi, atacurile echipei Gorica, prin Sturm, Demirovici sau Dedici, nu s-a finalizat, din pacate. Dupa cele doua goluri, ritmul de joc a scazut“, a scris sursa citata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS