29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMoratti isi intareste echipa

Moratti isi intareste echipa

Patronul lui Inter Milano vrea sa-l achizitioneze pe Ronaldo si a hotarât sa-l rasplateasca pe Marco Materazzi cu un nou contract.


Patronul lui Inter Milano, Massimo Moratti, cel care a declarat ca il iubeste pe Ronaldo asa cum isi iubeste copiii, a pornit ofensiva pentru starul brazilian. El a luat deja contact cu oficialii clubului Real Madrid pentru un transfer al brazilianului, cazut in dizgratie in Spania dupa un sezon nereusit.


Se pare ca Moratti este dispus sa-l foloseasca drept moneda de schimb pe Adriano, alt atacant brazilian, care nu a dat randamentul scontat in sezonul trecut in Italia, desi este cotat ca unul dintre cele mai valoroase vârfuri din fotbalul mondial. Moratti mizeaza pe faptul ca Adriano este unul dintre fotbalistii favoriti ai noului antrenor al lui Real Madrid, Fabio Capello.


Materazzi ramâne la Inter


Moratti a hotarât sa-l rasplateasca pe Marco Materazzi cu un nou contract, dupa evolutiile sale de la Cupa Mondiala. „Matrix“ era dat ca si transferat inaintea turneului din Germania, dar, in urma evolutiilor excelente, Inter doreste sa reinnoiasca intelegerea cu fundasul italian. In ciuda interesului mai multor cluburi, precum Atletico Madrid si Villarreal din Spania, italienii nu mai vor sa-l transfere pe câstigatorul Cupei Mondiale, al carui contract expira in 2009 si pe care agentul lui Materazzi incearca sa-l imbunatateasca.


Materazzi, nascut la Lecce in 1973, a venit la Milano in 2001 dupa doua sezoane impresionante petrecute la Perugia, care au urmat unei aventuri in Anglia, la Everton. Fundasul central italian a inscris doua goluri in patru partide la Cupa Mondiala din Germania, dintre care unul chiar in finala cu Franta, câstigata de „squadra azzurra“ la penaltiuri.


Transferul lui Vieira, in impas


Conform presei iberice, se pare ca patronul lui Inter Milano va rata transferul mijlocasului francez Patrick Vieira, care ar putea ajunge la FC Barcelona, urmând ca in locul sau sa mearga la Juventus Torino brazilianul Thiago Motta. Desi presa italiana a anuntat ca Vieira este ca si transferat la Internazionale Milano, Marca a scris ca francezul a blocat negocierile cu clubul patronat de Moratti si nu respinge posibilitatea de a evolua la FC Barcelona.


„Pentru aducerea lui Vieira, Barcelona l-ar folosi pe Motta ca moneda de schimb. Juventus este dispusa sa-l ia pe brazilian, dar vrea si zece milioane de euro pentru Vieira“, a notat Marca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS