30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta, o echipa fara vlaga

Stiinta, o echipa fara vlaga

Amical


„U“ Craiova – „U“ Cluj 0-1


Stadion „Ion Oblemenco“, spectatori: 1.500.


A marcat: Sintjudean ’30.


„U“ Craiova: Bornescu – Dananae, Stoica, Heath – L. Pârvu, Piko, Saceanu, Rose, Velcovici – Dina, Baird. Antrenor: Ovidiu Stinga. Au mai intrat: Gargalie, Stavaru, Stemat, Gârla, Salih, A. Costea.


„U“ Cluj: Solomaier – Ungurosanu, Somcherechi, Iodi, Tilvan – Giurgiu, Vilan, A. Muresan, Borzea – Szekely, Sintjudean. Antrenor: Adrian Falub. Au mai jucat: Moldovan, Stoianov, M. Popescu, Suler, Viscan, Dolha, Taut, Pederson.


Au arbitrat: S. Coltescu – D. Iliescu, D. Mitruti (toti din Craiova).


Doar 1.500 de suporteri olteni au luat ieri drumul stadionului „Ion Oblemenco“ pentru a vedea la lucru trupa lui Ovidiu Stinga in ultimul test inainte de debutul in prima liga. Si au plecat dezamagiti, având parte de acelasi joc slab si fara orizont al unei echipe care peste o saptamâna se pregateste sa dea piept cu formatiile cu pretentii din campionat. Fara sa forteze prea mult, divizionara B Universitatea Cluj le-a stricat petrecerea alb-albastrilor si le-a aratat ca mai au multe de pus la punct pentru a face cel putin fata in primul esalon, ca sa nu mai vorbim de declaratiile extrem de optimiste ale conducatorilor, care se gândesc la prezenta in cupele europene.


In prima repriza, Universitatea a expediat un singur sut pe spatiul portii, in minutul 36, când Baird nu l-a putut invinge din careu pe Solomaier. In schimb, clujenii au trimis mingea in bara, prin Borzea, aflat la trei metri de poarta, si au fost aproape de gol la sutul lui Szekely, scapat singur cu Bornescu, dupa o greseala a lui Heath. Fundasul australian a fost printre cei mai slabi jucatori de pe teren, fiind depasit mai mereu in duelurile directe, spre supararea spectatorilor. „Stinga, tie iti place ce joaca echipa asta?“, intrebau câtiva suporteri de la oficiala. Raspunsul le-a fost oferit insa de Sintjudean, care a marcat cu o executie de exceptie (sut la coltul lung din lateral stânga), in aplauzele tribunei. Golul nu i-a trezit pe olteni, care au continuat sa combine fara orizont, mai mult cu pase inapoi, in timp ce centrarile de pe flancuri nu si-au atins tinta.


Nici in partea secunda craiovenii nu au oferit mai mult, Stoianov si Szekely (la o noua greseala a lui Heath) fiind aproape de gol. Universitatea putea egala la sutul deviat al lui Baird, care l-a pacalit in prima faza pe portarul advers, acesta retinând de pe linia portii. Oltenii au cerut gol, iar spectatorii l-au acuzat ironic pe centralul Coltescu de hotie. Pâna la final, doar Velcovici si A. Costea au mai sutat periculos la poarta, prea putin pentru ceea ce doreau suporterii de la echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII