27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Voda vrea sa se retraga din Cupele Europene

Eugen Voda vrea sa se retraga din Cupele Europene

Portarul Eugen Voda a debutat in Divizia A la ASA Târgu Mures, echipa la care s-a facut cunoscut si in vara anului 1992 a fost legitimat la Universitatea Craiova. A jucat in echipa olteana pâna in 1998, dupa care a parasit Craiova. Contabilizând meciurile jucate in Divizia A, la ASA si Universitatea, Voda a adunat 108 prezente. Si-a continuat activitatea fotbalistica in Feroe, unde se afla si in prezent, la Skala Iltrottarfelag.


Alaturi de Voda, la Skala a jucat si alt fotbalist de la Universitatea, Iulian Florescu, originar din Vulpeni. Florescu a debutat in Divizia A la Universitatea Cluj, in campionatul ’95/’96, iar la Stiinta a jucat returul aceluiasi sezon in 17 meciuri.


„Bafta Universitatii in noul sezon din Liga I“


Skala s-a calificat in Cupa UEFA, iar la inceputul saptamânii, in turul I preliminar, in mansa intâi, a jucat acasa cu norvegienii de la Start Kristiansand. Eugen Voda a spus: „Am pierdut, surprinzator, acasa, cu 1-0. Returul va avea loc pe 27 iulie, in Norvegia. Speram sa facem un joc bun si, cine stie, sa intoarcem rezultatul in favoarea noastra! In fotbal se pot intâmpla multe. Am fost rezerva la acest meci din prima mansa, dar sper ca in returul din Norvegia sa joc macar cinci minute. Vreau astfel sa-mi fac retragerea din competitiile internationale! Am deja o vârsta… Anul acesta, echipa mea, Skala, a pierdut patru jucatori buni, printre care si Iulian Florescu, fost si el la Universitatea Craiova. Cei achizitionati de conducere sunt tineri si fara experienta in prima liga. Campionatul din Feroe este in plina desfasurare, ne aflam la mijlocul lui. Sunt zece echipe participante, dar se joaca un tur, un retur, apoi iarasi un tur, adica un total de 27 de etape. Altfel, vreau sa transmit de aici, din Feroe, bafta Universitatii Craiova in noul sezon din prima liga!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS