11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUn nou test pentru „panduri“

Un nou test pentru „panduri“

Pandurii Târgu Jiu sustine astazi, de la ora 18.00, al doilea amical important al pregatirii, in compania echipei FC Arges. Pitestenii vor inaugura cu acest prilej noua suprafata de joc de pe stadionul din Trivale. Daca tehnicianul gazdelor, Giuseppe Gianinni, isi va roda primul unsprezece pentru startul noii editii de campionat, omologul sau de la Pandurii, Eugen Neagoe, continua cautarile pentru completarea lotului. Tehnicianul gorjenilor il va testa pe Perisic, revenit la Pandurii, si Luca, atacant de la Liberty Salonta, iar Vatafu (Dinamo Bucuresti) este asteptat si el la Pitesti, dar ca simplu spectator, pentru a negocia cu conducatorii echipei din Târgu Jiu.


Oltenii s-au inteles deja cu Ilie Iordache si Daniel Orac, imprumutati de la Dinamo, respectiv Steaua, si cu Lucian Zoicas de la Liberty Salonta. In schimb, „Geana“ a renuntat la serviciile lui Amzucu, Buca si Iacob. „Am discutat cu Amzucu si Buca si le-am explicat care sunt pretentiile mele si de ce nu se incadreaza aici. Sper ca au inteles. Le doresc multa bafta acolo unde merg si sper sa ma fi inselat eu in privinta lor. Eu nu vreau sa fac compromisuri si voi alege doar acei jucatori de care cred ca am nevoie“, a spus Neagoe. Totodata, presedintele Marin Condescu va negocia la Pitesti cu patronul echipei Forex Brasov, Adrian Ilie, achizitionarea fotbalistilor Vaida si Stânga.


O eventuala promovare administrativa ar lua pe nepregatite echipa Pandurii, care inca nu si-a definitivat lotul. „Nu pot eu sa spun daca Pandurii va juca in Divizia A pentru ca nu stiu. Ce stiu deocamdata e ca suntem in Divizia B si ne pregatim pentru Divizia B. Daca se va intâmpla sa incepem campionatul in Divizia A, vom face toate eforturile pentru a fi la parametri optimi pâna la startul sezonului. Cu siguranta ca ne va fi greu la inceput pentru ca nu am avut timpul necesar la dispozitie pentru a ne pregati, dar daca se va intâmpla acest lucru vom incerca sa facem tot ce este necesar pentru a face fata si in Divizia A“, este de parere tehnicianul „pandurilor“.


Neagoe, convocat la FRF


Antrenorul „pandurilor“, Eugen Neagoe, trebuie sa se prezinte luni la sediul Federatiei Române de Fotbal alaturi de tehnicienii din primul esalon si posesorii licentei PRO fara contract in prezent. Cu aceasta ocazie, antrenorul Howard Wilkinson din cadrul departamentului tehnic al Federatiei Engleze va tine o prelegere si va conduce un meci demonstrativ pe stadionul „National“ din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu“. In deschiderea actiunii, antrenorilor primei promotii PRO, cea a anului 2004, care au antrenat in aceasta perioada, li se vor inmâna noile carduri cu valabilitate 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS