22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCS Universitatea va primi bani la rectificare

CS Universitatea va primi bani la rectificare

Pavel Badea si Corneliu Andrei Stroe, presedintele executiv, respectiv presedintele CA al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, s-au intâlnit joi la primarie cu edilii orasului Craiova, cerându-le sprijin. „Le-am explicat oamenilor ca traversam o perioada critica, le-am spus care sunt problemele si ca asteptam ajutorul lor“, a declarat presedintele Pavel Badea.


La intâlnire au mai participat Antonie Solomon – primar, Gheorghe Nedelescu si Sorin Iordache – viceprimari si Nicolae Pascu – seful Directiei economico-financiare. Dupa discutii, oficialii clubului craiovean au plecat ceva mai linistiti, primind asigurari ca, la rectificarea de buget care va avea loc joia viitoare, CSU Craiova va fi trecuta pe ordinea de zi, urmând sa primeasca sprijin financiar pentru activitatile sportive pe care le desfasoara si pentru care nu exista deocamdata sustinere, având in vedere ca sprijinul alocat de MEC abia ajunge pentru plata utilitatilor si pentru salarii.


Pavel Badea a declarat ca nu s-a discutat de sume. „Orice suma este binevenita si am multumi primariei daca va ajuta sportul craiovean. Intelegem ca nici bugetul primariei nu este atât de mare, dar prin ajutorul acordat am simti ca nu suntem singuri, ca nu suntem ai nimanui“, a spus presedintele CSU Craiova. Badea a dezvaluit ca s-a ajuns la un acord in ceea ce priveste locul de desfasurare a antrenamentelor si a meciurilor oficiale, Primaria Craiova urmând sa-i scuteasca de plata chiriei la Sala Sporturilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS