19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPregatiri pentru cupele europene

Pregatiri pentru cupele europene

Dupa cinci zile de pregatire montana la Rânca, antrenorul Liviu Andries a revenit la Târgu Jiu cu trei dintre elevii sai pentru a-i inscrie la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii „Constantin Brâncusi“. Mircea Muraru, Cristi Preda si Gheorghe Balea intentioneaza sa-si continue studiile la Târgu Jiu, toti semnând in aceasta vara contracte cu Energia Pandurii, echipa calificata in cupele europene.


Lucrarile de amenajare la Sala Sporturilor din Târgu Jiu sunt in plina desfasurare, in prezent acestea fiind supervizate de primarul Florin Circiumaru, care garanteaza ca vor fi finalizate pâna la 1 august. Circiumaru a ordonat sa se lucreze in doua schimburi la raschetarea suprafetei de joc si a moblizat mai multe societati comerciale pentru aceste operatiuni. „Trebuie sa urgentam lucrarile la grupurile sanitare, sa aducem mobilier pentru vestiarul oaspetilor, sa amenajam cabinetul medical, vestiarul arbitrilor, sa slefuim suprafata de joc si sa modificam instalatia electrica“, sustine edilul-sef.


Handbalistii gorjeni isi vor afla adversara din primul tur al Cupei EHF, programat pe 2 septembrie, marti, 25 iulie, când va avea loc tragerea la sorti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS