17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Greu si la judet

Dupa o perioada de incertitudine in privinta esalonului in care va evolua, echipa a doua a Universitatii Craiova s-a inscris in Divizia D si continua pregatirea pentru duelurile din campionatul judetean. Miercuri dupa-amiaza, elevii lui George Bita si Mircea Otet au disputat un amical cu ASF Mârsani, pe care l-au pierdut cu scorul de 1-3 (1-2). Pentru alb-albastri a marcat Gingioveanu, golurile formatiei pregatite de Narcis Mohora fiind inscrise de Nastase, Vasilica si Ureche. Tinerii fotbalisti ai Stiintei s-au regasit cu greu, adversarii fiindu-le superiori in multe momente.


Universitatea II s-a prezentat in urmatoarea formula: Banica – Burca, Ojiga, Gaman, Poenaru – Tudor, Firtulescu, Gingioveanu, Nita – Patrascu, Ţaran. Au mai jucat: Neagoe, Anghel, Barbu, Palcau, G. Ionescu, Popescu, Puchiu, Busu, Argintaru, Bistriceanu. De partea cealalta, la divizionara D din Mârsani au evoluat din primul minut urmatorii jucatori: Rizan – Caldararu, Nastase, I. Costea, B. Nicoale – Neagu, Ilin, Cimpoca, Ciobanu – S. Chivu, Vasilica. Au mai intrat: Neda, Ureche, Cojocaru, Mosteanu, Ene, Stanciuca, Ungureanu, Vaduva.


„Satelitii“ vor juca urmatorul amical mâine, in compania echipei CFR Petrolul, in timp ce ASF Mârsani, care are ca obiectiv clasarea in primele trei locuri in Divizia D, va intâlni mâine, de la ora 10.00, echipa Scolii de Fotbal „Gica Popescu“, iar miercuri pe Standard Simnicul de Sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS