19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBuffon nu paraseste „Batrâna Doamna“

Buffon nu paraseste „Batrâna Doamna“

In ciuda numeroaselor oferte de transfer care au curs spre el, portarul „bianconerilor“ si al „squadrei azzurra“ a decis sa ramâna pe „Delle Alpi“.


Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a pus capat tuturor speculatiilor privind plecarea sa de la echipa proaspat retrogradata in Serie B. Portarul „bianconerilor“ si al „squadrei azzurra“ a decis sa ramâna pe „Delle Alpi“ si in sezonul viitor, acest lucru fiind confirmat de directorul sportiv al lui Juventus, Alessio Secco, si de impresarul jucatorului, Silvano Martina.


Buffon este printre putinele vedete ale lui Juventus care au acceptat sa ramâna la echipa, in ciuda scandalului de coruptie si a retrogradarii. Celelalte doua staruri care au facut acelasi gest sunt cehul Pavel Nedved si Del Piero, acesta din urma declarând ca „o doamna nu se paraseste la greu“.


„Decizia lui Buffon arata ca fotbalul mai poate fi jucat cu inima“, a spus directorul sportiv al lui Juve, Alessio Secco.


Cannavaro si Emerson, la Real


In ceea ce-i priveste pe restul „bianconerilor“, acestia s-au imprastiat prin Europa, vânati de marile echipe ale continentului.


Real a incheiat afacerea anului in fotbal, cumparându-i pe juventinii Fabio Cannavaro si Emerson cu 20 de milioane de euro. Conform site-ului oficial al „galacticilor“, cei doi jucatori au semnat contracte pe câte doi ani, cu optiune pentru inca un sezon. Jucatorii se vor intoarce din vacanta in zilele urmatoare pentru a fi prezentati oficial. Dupa mai multe zile de negocieri intense, Juventus si Real au ajuns la un acord miercuri seara, ca urmare a unei ultime vizite facute la Torino de managerul sportiv al spaniolilor, fostul mare jucator sârb Predrag Mijatovic.


Alta vedeta a „bianconerilor“ care vrea sa paraseasca „Batrâna Doamna“ este mijlocasul francez Patrick Vieira. Acesta vrea sa revina in Premier League, dar nu la Arsenal, ci la Manchester United, club de la care Juventus asteapta o oferta in aceste zile. Gruparea de pe „Old Trafford“ este dispusa sa ofere sapte milioane de lire sterline pentru a-l transfera pe francez, dar si Real Madrid se lupta sa obtina semnatura acestuia.


Vieira a venit la Juventus la inceputul sezonului trecut, dupa noua ani petrecuti la Arsenal, pentru 13,7 milioane de lire sterline.


Zambrotta si Thuram, la Barcelona


Dupa ce Real Madrid a smuls o bucatica din trupul „Batrânei Doamne“, cumparându-i la pachet pe Cannavaro si Emerson, marea rivala a „galacticilor“, FC Barcelona, a reusit o mutare identica. Conform presei iberice, presedintele Joan Laporta a batut palma cu conducatorii lui Juventus pentru transferurile lui Zambrotta si Thuram. Ziaristii spanioli sustin ca Zambrotta, care va semna pe patru ani, si Thuram, cu un contract pe doi ani, i-au costat pe „extraterestri“ 19 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU