15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Balaci vs Silviu Lung!

Ilie Balaci vs Silviu Lung!

Cei doi fosti mari fotbalisti ai Universitatii au semnat contracte cu doua echipe din prima liga din EAU, peste câteva zile urmând sa paraseasca România.


Dupa ce a negociat la Paris cu oficiali ai clubului Al Shabab, Ilie Balaci (foto stânga) a ajuns la o intelegere de principiu de a antrena in sezonul 2006/2007 echipa la care a mai fost antrenor principal in urma cu câtiva ani. In 1993/1994, Balaci a obtinut rezultate deosebite cu clubul arab, respectiv a câstigat campionatul si SuperCupa EAU, singurele trofee din istoria clubului Al Shabab. Ilie Balaci a confirmat informatia potrivit careia saptamâna viitoare va parasi România.


„Debutez chiar de ziua mea de nastere!“


Balaci a afirmat: „Joia viitoare, pe 27 iulie, plec la Dubai pentru a clarifica problema financiara a posibilului meu angajament cu Al Shabab, respectiv sa primesc dolarii conveniti ca avans. Când am fost la Paris, am semnat unul dintre cele trei exemplare ale contractului, unul este pentru club, unul pentru federatie si unul pentru mine. Ma tenteaza ideea de a antrena iarasi pe Al Shabab din mai multe motive, printre care si dolarii care i-as putea câstiga acolo. Sezonul actual incepe pe 13 septembrie, chiar de ziua mea de nastere, cu un meci de Cupa, iar campionatul debuteaza pe 19 septembrie. FC Caracal? Echipa a mers si fara actionarul Ilie Balaci, n-ar fi o problema nici acum. La FC Caracal exista un adevarat profesionist in care am mare incredere, Jean Nitulescu, unul dintre cei mai buni presedinti de club pe care i-am cunoscut. Si, de bine, de rau, am pretentia ca am cunoscut ceva presedinti de club la viata mea“.


Sase români la Al Ain!


Fostul selectioner al României, Anghel Iordanescu, a semnat un contract cu Al Ain, iar „generalul“ a impus conducatorilor arabi inca cinci români in staful echipei. Printre acestia, Silviu Lung (foto dreapta), antrenor cu portarii, si Vivi Rachita, secund. Mâine seara, la ora 20.30, delegatia lui Anghel Iordanescu va parasi România cu destinatia EAU. Conform programului de pregatire stabilit, Al Ain va efectua un cantonament in Elvetia la inceputul lunii august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS