17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTestare pentru primul esalon

Testare pentru primul esalon

Dupa doua amicale cu divizionarele C Minerul Mehedinti si EMC Rovinari, Pandurii sustine adevaratul test mâine, de la ora 18.00, in compania proaspetei divizionare A Universitatea Craiova, pe stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu. Antrenorul Eugen Neagoe va avea ocazia sa se edifice asupra potentialului noilor sositi si sa-si completeze lotul cu care va pleca in cantonament la Predeal. „Ramân valabile meciurile amicale cu Universitatea Craiova si FC Arges. Nu vom mai pleca la Predeal. Era programat sa se plece in jurul datei de 24 iulie, dar am discutat cu conducerea si le-am spus ca as dori sa plecam pe 26, nu pe 24, si sa ne intoarcem pe 5 august, exact cu o saptamâna inainte de a incepe divizia B“, sustine Neagoe.


Bejinaru revine ca secund la Pandurii


Tehnicianul „pandurilor“, Eugen Neagoe, si-a desemnat deja secundul, in persoana lui Florin Bejinaru (foto), fostul colaborator al lui Emil Sandoi. Bejinaru a lucrat câteva etape si sub comanda lui Viorel Hizo dupa care a pregatit ca antrenor principal divizionara C EMC Rovinari. George Bita era preferatul lui Neagoe, insa Universitatea Craiova nu a vrut sa renunte la serviciile sale, acesta ramânând antrenor al „satelitului“ Primavara.


Ieri, la Pandurii au sosit trei dintre jucatorii promisi de Condescu, Vaida (Forex Brasov), argentinianul Luis Ernesto Menu si Cosma, ultimul fost jucator la Unirea Alba Iulia. „Pandurii“ sustin astazi de dimineata vizita medicala la Clinica de Medicina Sportiva din Craiova, obligatorie pentru aspirantii la un contract cu gruparea gorjeana.


Hizo s-a intors la Târgu Jiu


Tehnicianul Viorel Hizo, care a condus de pe banca Pandurii in primul esalon intre etapele 5-22, a revenit ieri la Târgu Jiu, unde s-a intâlnit cu presedintele Marin Condescu. Cei doi au stins litigiul existent intre cele doua parti, „Dulaul“ primind cu aceasta ocazie cartea de munca si restul de bani datorat de club. „Mi-am luat cartea de munca si banii pe perioada cât am lucrat nu pe toata perioada pe care am semnat, cum era stipulat in contract“, a dezvaluit Hizo motivul vizitei sale in orasul lui Brâncusi. Succesorul lui Emil Sandoi, Hizo a fost demis de catre Condescu dupa meciul pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj, 0-1, si inlocuit cu Nicolae Ungureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS