22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovencele au cucerit zece medalii

Craiovencele au cucerit zece medalii

La Câmpulung Muscel s-au desfasurat zilele trecute Campionatele Nationale de box rezervate junioarelor si senioarelor, competitie care a adunat la start peste 90 de participante.


Bania a fost reprezentata de doua cluburi, CSM si CFR Craiova, pugilistele craiovence reusind sa se intoarca acasa cu zece medalii, dintre care trei de aur.


Titlurile de campioane nationale au fost obtinute la categoria junioare si au revenit Luizei Dobrica (50 kg – CSM), Alexandrei Stanache (66 kg) si Valentinei Gheorghe (80 kg), ambele de la CFR.


Pe treapta a doua a podiumului au urcat Mariana Mateescu Belea (75 kg – CSM), la junioare, respectiv Eugenia Anghel (46 kg) si Ramona Subasa (70 kg), de la CFR Craiova, in competitia senioarelor.


Medaliile de bronz au revenit junioarelor de la CFR, Ana Maria Curteanu (50 kg) si Andreea Dumitrascu (54 kg), si senioarelor de la CSM, Cristina Raducanu (60 kg) si Anca Dragnei (86 kg), ultima având ghinionul sa intâlneasca in semifinale campioana mondiala Adriana Hosu, de la Câmpulung Muscel.


Sportivele de la CSM Craiova sunt pregatite de antrenorul emerit Vasile Fintina si de Constantin si Marin Stefanovici, iar pugilistele „ceferiste“ sunt indrumate de Marcel Sirba si Ion Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS