13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„CS Universitatea, lasat de izbeliste!“

„CS Universitatea, lasat de izbeliste!“

Bugetul de la MEC nu permite sustinerea calendarului competitional pentru echipele studentesti, iar Primaria Craiova nu a alocat fonduri.


Cum echipele Petrom Ploiesti, campioana tarii la volei masculin, si VC Constanta (volei feminin) nu s-au inscris pentru viitoarea editie de campionat, 2006/2007, in Divizia A1, Federatia Româna de Volei a decis prelungirea termenului de inscriere pâna astazi, 18 iulie. In cazul in care locurile ramân vacante, ele vor fi oferite formatiilor clasate pe locul III in turneele de promovare, CSU Galati (masculin), respectiv CS Universitatea Craiova (feminin).


Pavel Badea, presedintele CS Universitatea, a afirmat ieri: „In primul rând, CS Universitatea nu a primit nici o adresa oficiala din partea Federatiei Române de Volei prin care sa fim rugati sa ne inscriem. Probabil ca asta se va intâmpla dupa ziua de 18 iulie (astazi – n.r.). Doar presedintele Consiliului de Administratie, Corneliu Stroe, a fost informat, neoficial, de posibilitatea ca Universitatea sa poata accede in prima liga, Divizia A1, in cazul in care VC Constanta nu se inscrie, asa cum ar fi anuntat. Oricum, indiferent de raspunsul Constantei, Universitatea Craiova nu are fondurile necesare pentru inscrierea in prima liga de volei“.


„Asteptam bani de la Primaria Craiovei“


Oficialul oltean a reamintit faptul ca clubul din Banie, care si-a mutat biroul in sediul DSJ, dispune de un buget auster. „In momentul actual, nu avem nici o sursa de venit decât alocatiile bugetare de la MEC, absolut insuficiente. Consiliul Local Craiova, deocamdata, nu ne-a alocat nici un ban pe anul acesta. Speram ca macar la rectificarea bugetara sa primim bani, mai ales ca oficialii primariei au promis ca vor sprijini CS Universitatea. N-as vrea sa devin patetic sau sa plâng aiurea, dar CS Universitatea pare in acest moment un club lasat de izbeliste. Afirm asta deoarece cu banii de la MEC nu putem sa inscriem echipele nici in campionatele ligilor secunde. Iar noi vorbim de prima liga!“, a completat presedintele „studentilor“ craioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS