14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau testiculele lui Materazzi intr-o farfurie“

„Vreau testiculele lui Materazzi intr-o farfurie“

Malika Zidane, mama starului francez Zinedine Zidane, a spus ca fundasul italian Marco Materazzi ar trebui castrat pentru insultele pe care i le-a adresat fiului sau, potrivit cotidianului The Mirror.


„Imi este scârba de ceea ce am auzit. Daca Materazzi a spus acele cuvinte, vreau testiculele lui intr-o farfurie. Cred ca fiul meu a facut bine ca a aparat onoarea familiei. Nu ma intereseaza ca a fost vorba despre Campionatul Mondial. Sunt dezgustata de Materazzi. Toata familia este afectata ca Zinedine si-a incheiat cariera cu un cartonas rosu. Dar cel putin el si-a pastrat onoarea. Anumite lucruri sunt mai importante decât fotbalul“, a opinat Malika Zidane.


„Zizou“ a fost eliminat in timpul celei de-a doua reprize de prelungiri a finalei Cupei Mondiale, dupa ce l-a lovit pe Marco Materazzi cu capul in piept. Inainte sa comita acest gest, francezul a fost insultat de aparatorul italian. Nu se stie insa cu exactitate ceea ce a spus Materazzi. Presa internationala a vehiculat pâna acum câteva ipoteze, una dintre ele facând referire la cuvinte jignitoare la adresa mamei lui Zidane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII