14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


lucian


Mititelu cred ca trebuia sa citeasca articolul cu Ienei. Are multa dreptate in legatura cu „lauda de sine“ sau alt proverb care suna cam asa: „…daca nu-i si fudul“.


Cititor


Am scris si eu mai demult despre fanfaronadele inutile ale finantatorului Craiovei, dar unora nu le-au placut observatiile mele. Probabil ca asa se simte omu’ bine, deh, aerul inaltimilor ii face pe multi sa-si piarda capul. Se mira si ei unde au putut sa ajunga. In cazul nostru, proverbul acela vechi românesc explica cum nu se poate mai bine „metamorfozele“ lui Miti si ale altora care nu sunt capabili sa inteleaga ca distinctia nu poate fi cumparata cu bani


eu


Când stai intre lupi, trebuie sa urli ca ei. Asta nu intelegeti voi…


Alexandru M.


Hai sa asteptam debutul de campionat, sa vedem cum se descurca si dupa aia dam iar cu critici. N-am pierdut inca nici un meci si noi iarasi acuzam si ne plângem. Lasa ca e mai bine sa ne laudam, decât sa fim umiliti. A trecut de mult vremea modestiei. Nu mai e la moda.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU