22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Niculae este apreciat de antrenorul Fernandez

Daniel Niculae este apreciat de antrenorul Fernandez

Antrenorul echipei AJ Auxerre, Jean Fernandez, a spus ca atacantul român Daniel Niculae, pe care gruparea franceza l-a achizitionat de la Rapid Bucuresti, s-a integrat foarte bine la noua sa formatie. Fernandez a comentat evolutia noilor achizitii ale echipei si l-a remarcat, in primul rând, pe Daniel Niculae.


Auxerre este intr-un turneu de pregatire in Elvetia care, potrivit lui Fernandez, este consacrat pregatirii fizice si tactice. In perioada turneului din Elvetia, zilnic se fac doua antrenamente. Fernandez a opinat ca, dupa cinci saptamâni de vacanta provocata de desfasurarea Cupei Mondiale din Germania, prioritatea este revenirea la o forma fizica buna.


Auxerre va debuta in editia 2006/2007 din Ligue 1 pe 5 august, in compania nou-promovatei Valenciennes. Primul meci oficial al noului sezon pentru Auxerre va fi pe 15 iulie, când trupa lui Fernandez va juca in prima mansa a turului al treilea al Cupei UEFA Intertoto cu invingatoarea „dublei“ dintre Farul Constanta si Lokomotiv Plovdiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS