26.7 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportNae Ungureanu, lasat la vatra

Nae Ungureanu, lasat la vatra

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Nicolae Ungureanu, a fost trimis acasa de presedintele Marin Condescu, echipa urmând sa fie coordonata, cel putin in stagiul montan de la Rânca, de „secunzii“ Florin Motroc si Vali David. Divergentele dintre cei doi au fost evidente la conferinta de presa sustinuta sâmbata, când Condescu si Ungureanu s-au contrazis in privinta achizitiilor, a plecarii in cantonament si a conditiilor existente la Rânca. Absenta de la antrenamentul de luni l-a costat pe Ungureanu postul de antrenor, Condescu oferindu-i o pauza fortata pentru a-si rezolva problemele personale. „Nae Ungureanu a plecat sa-si rezolve niste probleme. O sa vedem ce vom face, nu stiu daca vom continua sau nu cu Nae Ungureanu. Avem antrenori la echipa, sunt secunzii care sunt numiti interimari pâna rezolvam situatia. Programul echipei e strict si daca el are probleme mai importante acum, sa stea acasa sa le rezolve. I-am transmis doar sa ia si el o pauza pentru ca, poate, are probleme importante de rezolvat la Craiova“, a spus Condescu.


Nedumerirea lui Ungureanu


Ungureanu nu a fost invitat de conducerea clubului Pandurii la renegocierea contractului care a expirat in vara si nu crede ca presedintele ar fi suparat pe absentele sale de la antrenamentele „pandurilor“. „Am fost informat de cineva din conducerea clubului ca pot sa stau la Craiova pâna iau dânsii legatura cu mine. Am semnat un contract pe doi ani si jumatate, dar cu renegociere in vara, iar acum n-am renegociat nimic. Am fost informat ca se va lua legatura cu mine. Ce, eu m-am suparat pe domnul Condescu ca doua saptamâni nu a dat nici un semn de viata si am stat si am antrenat echipa? Eu nu m-am suparat. M-am intors la Târgu Jiu azi (ieri – n.r.), dar mi s-a transmis de la club ca pâna la noi ordine sa stau la Craiova. Mi s-a spus ca presedintele a transmis acest ordin. Am incercat sa il sun, dar nu a raspuns la telefon pentru ca este ocupat. Practic am fost trimis acasa, dar fara explicatii. Dar poate se va gândi sa imi dea un telefon dupa ce termina de rezolvat problemele. Mai multe nu pot sa spun nici eu pentru ca nu stiu. Pâna la noi ordine sunt in recreatie. Nici eu nu inteleg, dar asta este situatia si nu trebuie sa dramatizam“, a declarat Ungureanu.


Florin Motroc este favorit


„Pandurii“ vor pleca astazi in cantonamentul de la Rânca, sub comanda tehnicianului Florin Motroc aflându-se 21 de jucatori: Pândaru, Balaet, Murdarea, Costescu, Mandea, Ecobici, Farcasanu, Amzucu, Dragomir, Cristea, Popete, A. Popescu, Cazacu, Buca, Vranjkovic, Naicu, Bogoi, Geoaga, Nicola, Burlacu si Vintilescu. Motroc a fost plecat sa urmareasca niste jucatori de la Gloria Bistrita care a sustinut un amical in compania divizionarei C Avântul Reghin, fiind favorit sa preia banca tehnica a gorjenilor dupa ce a refuzat-o in favoarea lui Ungureanu in returul Diviziei A. De asemenea, mai este vehiculat numele lui Valeriu Rachita, fostul tehnician al Petrolului Ploiesti, un apropiat al presedintelui Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS