21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau ca Universitatea sa fie pe podium“

„Vreau ca Universitatea sa fie pe podium“

Fostul jucator al Universitatii a fost numit antrenorul nationalei de tineret, Sandoi inlocuindu-l pe Florin Marin, plecat antrenor la Jiul Petrosani.


„Sandy“, ce „pile“ ai la FRF? In luna mai ai fost numit antrenorul selectionatei Under 17, iar acum ai fost anuntat antrenor al nationalei de tineret. Felicitari! Cum s-a ajuns la aceasta numire?


– Multumesc, dar la intrebarea propriu-zisa nu pot eu sa raspund. Mai multe amanunte pot sa ofer mâine (astazi – n.r.), când voi merge la FRF pentru aceasta problema. Am primit un telefon de la Ionut Lupescu si m-a intrebat daca as fi de acord sa preiau echipa nationala de tineret. Bineinteles, am fost de acord, chiar am spus ca ma onoreaza. Si acesta-i adevarul, adica asa vad eu aceasta numire. Imi place gluma cu pilele! Ha, ha…


Care ar fi perioada si obiectivul impus nationalei de tineret?


– Cum spuneam, n-am stabilit prin telefon asemenea detalii. A fost doar o discutie de principiu.


„N-am fost ofertat de FC Caracal“


Este adevarat ca in aceste ultime saptamâni ai avut oferte si de la echipe de club, printre care si FC Caracal?


– Câteva cluburi, intr-adevar, s-au interesat de mine, dar nu si FC Caracal. Au fost unele discutii, dar eu eram sub contract cu FRF, fiind antrenorul nationalei Under 17, si n-am putut astfel sa dau curs ofertelor.


In urma cu câtiva ani, antrenorul Sandoi a fost demis de la Universitatea si inlocuit cu antrenorul Florin Marin, iar acum s-a intors roata, ca sa zic asa!


– Din câte am inteles eu, Florin Marin si-a dat demisia ca sa poata antrena la Jiul Petrosani. Referitor la inlocuirea mea de atunci, din vara lui 2000, cu Florin Marin, ar trebui sa reamintesc ca, de fapt, a fost o schimbare de actionari si a fost preferat antrenorul Florin Marin. Asta-i situatia in fotbal, fiecare actionar vine cu antrenorul preferat…


N-a fost firesc si nici nu ti-a cazut bine ca dupa un sezon in care ai calificat Universitatea in finala Cupei României sa fii inlocuit.


– Ei, cam asa-i in fotbal. Multe lucruri nu iti cad bine, nu ti se par firesti, dar nu ai ce face.


Universitatea noastra draga a revenit acolo unde-i este locul…


– Astept cu nerabdare sa inceapa campionatul Diviziei A. Am mai spus-o, mi-as dori ca Universitatea sa fie chiar pe podium, dar cred ca as fi multumit sa fie intre primele zece echipe ale campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS