19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Leii“ sunt acasa

„Leii“ sunt acasa

Delegatia Universitatii a spus „Auf Wiedersehen“ ieri-dimineata oraselului austriac Oberpullendorf, din regiunea Burgenland, dupa mai bine de o saptamâna de acumulari fizice. Juvetii, care au ajuns aseara in Banie, vor beneficia de relas astazi, pentru ca drumul a fost destul de obositor, iar mâine isi vor relua pregatirea.


„Am vorbit cu Ovidiu (Stinga – n.r.) si mi-a spus ca nu au fost probleme pe drum, dar a fost obositoare calatoria. Toata lumea va avea o zi libera, dupa care vor incepe din nou antrenamentele, pentru ca sunt destule lucruri de pus la punct. Mai mult ca sigur, programul sedintelor de pregatire va fi ceva mai lejer decât cel din Austria, pentru ca jucatorii nu trebuie fortati, mai ales ca urmeaza celalalt cantonament, destinat partidelor de verificare“, a spus un oficial craiovean.


Programul Universitatii va continua cu un nou stagiu de pregatire, de data aceasta in Germania – Olanda (8 – 18 iulie), cantonament dominat de partide amicale si exercitii tehnico-tactice, in urma caruia „olandezul“ se va decide asupra unsprezecelui de start.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU