31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am fost tratat ca un câine“

„Am fost tratat ca un câine“

Desi si-a rupt piciorul pentru Universitatea, mijlocasul craiovean s-a vazut nevoit sa-si plateasca singur operatia si sa se intretina, pentru ca oficialii clubului nu l-au bagat in seama, iar când si-a revenit a fost „lucrat“ pâna a plecat.


Suferind o dubla fractura de tibie si peroneu, in ultimul meci jucat pe stadionul din Giulesti, Laurentiu Preda a revenit pe terenul de joc abia in returul sezonului trecut, insa nu a apucat sa se intregreze bine in lot ca a si intrat in dizgratia conducerii. Mijlocasul craiovean a povestit cu lux de amanunte motivele care l-au determinat sa paraseasca Universitatea, recunoscând ca a fost „lucrat“ de persoanele din conducere, exceptându-l pe Ovidiu Stinga, care i-a fost ca un tata.


Jucatorul, care pe perioada de convalescenta nu a fost platit deloc, in plus, nici operatiile nu au fost suportate financiar de catre club, s-a vazut nevoit sa renunte si la restul banilor pentru a deveni jucator liber de contract. Practic, in sezonul trecut a primit numai o prima de joc de 200 de dolari, si asta pentru ca Ovidiu Stinga a tinut cu tot dinadinsul sa-l premieze, pentru ca oficialii nu doreau acest lucru. In acest moment, Laurentiu Preda se pregateste cu Pandurii Târgu Jiu, echipa pentru care isi doreste sa evolueze in sezonul viitor.


– Ai inceput pregatirile? Care este destinatia pentru sezonul viitor?


– Ma pregatesc de ceva timp cu Pandurii si, din câte se pare, voi ramâne la Târgu Jiu. Nu am semnat nimic pâna in prezent, dar ne-am inteles de principiu si nu cred ca vor fi probleme.


– Regreti despartirea de Universitatea? Ce anume te-a determinat sa renunti?


– Cum sa nu regret, Universitatea este echipa mea de suflet, dar nu puteam continua in stresul acela. S-au purtat foarte urât cu mine, pur si simplu m-au aruncat. Atunci când mi-am rupt piciorul nu au venit nici sa vada ce fac, dar sa-mi plateasca operatia, pastilele? Când mi-am scos tija si surubul din picior am venit cu trenul, ca nu aveam bani, iar pe ei nu i-a interesat de nimic. Doar Costesin a trecut o data pe la mine, in rest nu am primit nici macar un telefon. Am fost lasat ca un câine. Când mi-am revenit, am crezut ca va fi bine, dar m-am inselat, pentru ca au inceput sa ma lucreze.


– Cine te-a lucrat, Ovidiu Stinga sau cei din conducere?


– Nea Ovi a fost ca un tata pentru mine, nu am ce sa-i reprosez. Eu am fost cel care a gresit fata de el si imi pare foarte rau, pentru ca este un om deosebit. Mi-am iesit din fire când m-a dat afara de la antrenament, dar totul se rezolvase, insa a fost cineva pe margine si i-a spus lui Adrian Mititelu, care nu ma suporta. Sunt unii pe-acolo care ii sufla in ureche lui Adrian Mititelu si nu au ce cauta in conducere. Au fost fotbalisti buni, dar ca oameni lasa mult de dorit. Zic multe si nu fac nimic, isi iau banii degeaba.


– In ce conditii ai rupt mariajul cu Stiinta?


– Nesperat de bune. Mititelu m-a inteles si l-a chemat pe Costesin cu actele, am semnat ca renunt la partea financiara si totul a fost bine. Oricum nu aveam prea multi bani de luat, pentru ca pe perioada de convalescenta nu am fost platit, deci 50 la suta din contract i-am pierdut din start, iar in retur nu am jucat mult ca m-au trimis la echipa a doua. Practic, toti banii pe care i-am luat au fost 200 de dolari si asta pentru ca nea Ovi s-a certat cu Mititelu, care nu voia sa-mi dea pentru ca eram accidentat.


– Vei mai juca vreodata la Universitatea?


– Cu actuala conducere nu vreau sa mai colaborez niciodata, dar la Universitatea as veni si intr-un picior. Am suflet de oltean, deci nu se pune problema sa refuz Craiova, pentru ca tin cu echipa asta de când ma stiu si nimic din ce s-a intâmplat nu conteaza, pentru ca Mititelu nu se identifica totusi cu Universitatea. Oricum, le urez bafta in Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS