30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024

Tinta Mititelu

Clubul Universitatea Craiova a fost sanctionat de Comisia de Recurs Federala cu neprogramarea in Liga I incepând cu 20 iunie 2006, pâna la achitarea integrala a datoriilor catre gruparea Jiul Petrosani. Este vorba despre o restanta de 75.000 de dolari de la transferul jucatorului Gabriel Apetri pe care, conform oficialilor FRF, Adrian Mititelu va trebui sa o achite gruparii din Valea Jiului, daca vrea ca echipa sa joace in sezonul viitor in Liga I.


Decizia Bucurestiului, speriat parca de planurile ambitioase ale lui Mititelu, care a anuntat ca Stiinta se va bate anul acesta pentru cupele europene, nu l-a luat prin surprindere pe patronul Universitatii, care a anuntat insa fara sa se precipite ca va plati datoria catre Jiul pentru a nu compromite viitorul echipei din Banie. „Este o decizie ciudata, dar, recunosc, suntem datori si vom plati. Nu este vorba de intreaga suma de 75.000 de dolari, ci doar de a doua rata de 15.000 de dolari, pe care ii voi plati insa pe 25 iulie, când Jiul si Alin Simota nu vor mai avea dreptul nici la transferuri“, a declarat Mititelu, suparat ca va trebui sa scoata din buzunar 40.000 de dolari pentru un jucator care n-a evoluat nici un minut in tricoul alb-albastru. Oficialul oltean a anuntat ca pentru restul de 60.000 de dolari se va judeca cu Jiul si Apetri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausane.


Dupa cum se stie, la inceputul sezonului trecut, Stiinta l-a transferat pe Gabriel Apetri pentru 100.000 de dolari, platind insa doar un sfert din suma la semnarea actelor, restul urmând sa fie achitati in trei transe, in cuantum de 15.000, 20.000, respectiv 40.000 de dolari. Numai ca in loc sa faca echipa cu ceilalti juveti, Apetri s-a imprietenit cu sticlele prin cantonament, driblând abil pe banii lui Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU