19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAS Dragutesti si Dinamo Stanesti, in finala

AS Dragutesti si Dinamo Stanesti, in finala

AS Dragutesti si Dinamo Inter Stanesti isi vor disputa finala Cupei României Creativ, faza judeteana Gorj, editia 2005-2006. Daca pentru echipa din Stanesti este o premiera faptul ca evolueaza cu trofeul pe masa, AS Dragutesti se afla la a patra finala consecutiva, reusind sa câstige de doua ori. „Câinii rosii“ din Stanesti au eliminat in semifinale campioana judeteana, Petrolul Ticleni, dupa victorii in ambele manse, 3-0 in tur si 5-1 in retur.


„Petrolistii“ nu au opus insa rezistenta, trimitând pe teren echipa de juniori si menajând in acest fel titularii pentru barajul de promovare in Divizia C, cu Unirea Vânatori (Mehedinti), programat astazi, de la ora 17.30, pe stadionul „Tineretului“ din Banie. Dupa 4-4 in meciul tur, AS Dragutesti a avut emotii in retur doar 15 minute, dupa ce Rogobete a deschis scorul pentru Pandurii Pades (‘3). Cocoroada a egalat situatia in minutul 17, fotbalistii din Dragutesti dezlantuindu-se dupa pauza prin reusitele lui Trufelea, Izdruga, Olaru si Cocoroada.


Finala va avea loc mâine, de la ora 11.00, pe terenul II din Complexul Municipal Târgu Jiu, si va fi arbitrata la centru de Ion Tuturiga, ajutat de asistentii Lorin Udrea si Mihaela Popescu Blându. Cu acest prilej, Tuturiga se va retrage din arbitraj dupa 21 de ani de cariera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS