19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024

Miza pe juniori

Minerul Matasari si-a indeplinit obiectivul, salvarea de la retrogradare, si drept recunostinta conducerea clubului le va oferi fotbalistilor un sejur la mare de sase zile in perioada 2-8 iulie. Doar zece jucatori din lotul divizionarei C gorjene se afla in vacanta, Hârsu (foto), Tugui, Oprita, Ardeoiu, Badea, Dinca, Laurentiu, Clipici, Iovan si Bilaus, restul componentilor pregatindu-se alaturi de directorul tehnic Titu Nicolicescu de trei ori pe saptamâna impreuna cu juniori de perspectiva din cadrul clubului.


Reunirea lotului pentru noul sezon este programata pe 26 iunie, iar pe 1 iulie presedintele clubului, Ion Ruset, va anunta noua conducere tehnica, administrativa, componenta lotului, precum si obiectivul pentru urmatorul sezon. Minerul Matasari intentioneaza sa se asocieze cu o grupare din campionatul judetean unde sa-si ruleze jucatorii, Dumbrava Câlnic, Unirea Dragotesti si Viitorul Negomir fiind cele vizate sa devina „satelitul“ minerilor.


Selectia continua


Toti antrenorii din cadrul clubului au sarcina in aceasta perioada de vacanta sa urmareasca fotbalisti la jocurile de baraj din toata Oltenia, matasarenii chemându-l deja la pregatire pe Stroe (Parângul Sadu), intentionând sa-l recruteze si pe Roman (Petrolul Ticleni). Circa 50 de juniori de la grupele ’89, ’90 si ’91 pregatiti de antrenorii Constantin Trifu si Vali Nicolof vor beneficia de o tabara de pregatire la Pestisani, la inceputul lunii iulie.


In aceasta vara se vor finaliza lucrarile la un put de mare adâncime care va asigura apa la stadion si la intreprinderile din zona, iar gazonul, vestiarele, tribuna si anexele arenei din Matasari vor intra in renovare.


Clubul incearca sa asigure conditii pentru performanta, desi este inglodat in datorii la bugetul de stat. Minerul Jilt Matasari se afla in atentia Directiei Generale a Finantelor Publice Gorj, care a trimis somatii de plata si a facut popriri pe conturi in valoare de 9,4 miliarde de lei vechi pentru a recupera datoriile de peste zece miliarde de lei vechi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS