30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul s-ar putea transforma in Pandurii II

Minerul s-ar putea transforma in Pandurii II

Colaborarea dintre Pandurii Târgu Jiu si „satelitii“ Minerul Motru si EMC Rovinari nu a functionat cu adevarat, divizionara A reusind prin aceasta asociere doar sa prelungeasca perioada de transferari.


„Pandurii“ au recrutat de la Motru cinci jucatori, Amzucu, Glisca, A. Popescu, Cristea si Naicu, care nu s-au adaptat la cerintele primului esalon, in schimb pierderea acestora a fost decisiva pentru motreni, care au retrogradat in Divizia C. EMC Rovinari a folosit doar trei jucatori de la târgujieni, Pândaru, Cazacu si C. Popescu, si acestia sporadic.


Presedintele Marin Condescu intentioneaza sa transforme Minerul Motru in Pandurii II, ambele echipe sa beneficieze de un fond comun de jucatori, care sa fie folosit pe tot parcursul campionatului, rolul formatiei secunde fiind acela de a forma tineri fotbalisti capabili sa faca performanta la nivelul primului esalon.


Intentiile lui Condescu sunt aproape imposibil de pus in practica din cauza orgoliilor si rivalitatii existente intre cele doua cluburi. „Speram sa facem cu cei de la Motru ce am gândit anul trecut cu Minerul Matasari. Sa nu mai fie doua persoane juridice la echipa, sa fie o singura persoana, sa poti sa ai 38 de jucatori pe care sa-i rulezi fara sa mai fie conditiile impuse de regulament, un fond comun de 11 jucatori pe care in ultimele sase etape sa nu poti sa-i folosesti. Am spus ca asa intentionam sa facem. Nu va fi usor la orgoliile care exista, dar incercam“, a declarat Condescu.


Minerul Motru se afla in lichidare judiciara din cauza datoriilor de circa 12 miliarde de lei vechi la bugetul de stat, activitatea acestuia in sezonul trecut fiind finantata de actionarii clubului Pandurii Târgu Jiu, USMO si SNLO.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS