15.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergoconstructia vrea Cupa

Energoconstructia vrea Cupa

Echipa din Banie n-a reusit decât un egal etapa trecuta, dar oficialii olteni spun ca se vor revansa mâine, in semifinalele Cupei României.


Energoconstructia Craiova n-a reusit decât un egal cu Muhlbach Sebes pe teren propriu, scor 3-3, insa partida s-a jucat in conditii speciale. Antrenorul Valentin Nistoran a decis sa inceapa meciul cu echipa a doua, singurul titular fiind portarul Rizan. In câmp au evoluat inca din primul minut Mihalache, Radut, Bugala si Mirea. Pe parcurs au mai intrat Pantelimon, Chiliman, Chivu, Cioboiu si Florescu. Scutiti de emotii, având locul trei asigurat, craiovenii au jucat degajat, au marcat repede trei goluri prin Mihalache (2) si Chiliman, intrând la cabine cu avantaj aparent linistitor. Dupa pauza insa, oaspetii au echilibrat partida si au reusit sa inscrie si ei de trei ori, adaugându-si inca un punct la zestrea din clasament.


CIP Deva este campioana


„A fost un meci de vacanta, care nu putea schimba nimic in clasament. Am inceput cu echipa a doua si, surprinzator, am condus cu 3-0, iar când au intrat titularii am fost egalati. Am fost putin suparat, dar acum a trecut“, a declarat ieri antrenorul Nistoran. In celelalte doua partide ale etapei a opta s-au inregistrat rezultatele Futsal Municipal Constanta – Silvanus Resita 2-4 si CIP Deva – ACS Odorheiul Secuiesc 4-2, echipa din Deva fiind deja campioana nationala. Etapa viitoare, ultima a play-off-ului, programeaza partidele Silvanus Resita – Energoconstructia Craiova, Muhlbach Sebes – FC CIP Deva si ACS Odorheiul Secuiesc – Futsal Municipal Constanta.


Atac la cupa de sampanie


Energoconstructia Craiova va juca mâine, in semifinalele Cupei României la futsal, contra proaspetei campioane, CIP Deva. Meciul va avea loc in Sala Sporturilor din Craiova, de la ora 17.00. „Va fi un meci greu si sper ca jucatorii mei s-au odihnit de ajuns la meciul cu echipa din Sebes, pentru a fi in forma la disputa cu Deva. Avem sansa ca ardelenii vin la Craiova dupa ce au sarbatorit câstigarea titlului si ar putea fi mai relaxati. Consider ca putem sa câstigam Cupa României, dar totul depinde de noi“, a mai spus antrenorul Valentin Nistoran. Daca va reusi sa treaca de CIP Deva, Energo va evolua in finala de pe 18 mai la Râmnicu Vâlcea, contra câstigatoarei din meciul ACS Odorheiul Secuiesc – Muhlbach Sebes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS