15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Unii tricolori fumeaza si beau pe ascuns!“

„Unii tricolori fumeaza si beau pe ascuns!“

Revenit in tara dupa ce a insotit reprezentativa României in SUA pentru un turneu amical, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir (foto), a spus ieri ca a vazut jucatori ai reprezentativei tricolore consumând bauturi alcoolice si fumând pe ascuns.


„Am vazut jucatori ai echipei nationale care fumeaza pe ascuns, dar mai grav este ca mai si beau! Actele de indisciplina vin chiar de la marile valori“, a spus Dragomir. „Corleone“ nu a dorit sa dea nume: „Deocamdata nu este cazul“.


Referindu-se la conflictul pe care selectionerul Victor Piturca l-a avut cu Adrian Mutu, Mitica Dragomir a precizat ca antrenorul nationalei României este decis sa nu ierte pe nici unul dintre fotbalistii care vor gresi grav. „Corleone“ a mentionat ca a vorbit cu Adrian Mutu, care a fost scos din lotul pentru meciul cu Columbia in urma unei dispute cu selectionerul, si l-a avertizat sa-si revizuiasca atitudinea, pentru ca Piturca nu a cedat nici in conflictele cu Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Mirel Radoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS