14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu dat cu piciorul la bani

Au dat cu piciorul la bani

Nici macar banii promisi de presedintele Marin Condescu, nu putini, nu au reusit sa-i motiveze suficient pe „panduri“ pentru a scapa echipa de la retrogradare. Fiecare fotbalist de la Pandurii putea pleca in vacanta cu peste 600 de milioane de lei vechi, bani câstigati numai in ultimele doua luni, daca gruparea gorjeana si-ar fi indeplinit obiectivul. Suma este imorala gândind ca fanii, cei care sufera cu adevarat pentru echipa, nu strâng acesti bani nici macar in doi ani de munca.


„Puteau pleca in vacanta cu 20.000 de euro“


Inaintea jocului de la Vaslui, Condescu a promis o prima de 10.000 de euro fiecarui jucator daca la finalul campionatului echipa se claseaza desupra liniei retrogradarii.


„Pandurii“ mai au totusi sansa sa plece cu banii in cont de la Târgu Jiu daca vor obtine victorii la scor in ultimele doua etape pentru a devansa Jiul Petrosani in clasament, insa sunt putine sperante ca vor reusi.


„Au avut 1.500 de euro dupa victoria cu FC Arges, le-am oferit o prima record pentru noi, la meciul de la National le-am promis ca in cazul unui succes le dau 2.000 de euro fiecaruia, indiferent daca erau titulari sau rezerve. A fost cea mai mare prima promisa de mine in Divizia A, dar degeaba. Mai eram dispus sa le dau 1.500 de euro si pentru o victorie cu Poli Timisoara, iar la Galati, in ultima etapa, intentionam sa ofer 2.000 de euro pentru un succes, care putea sa ne asigure salvarea. Din pacate, baietii m-au refuzat. La un calcul simplu, numai din primele de victorie ei puteau obtine sapte mii de euro, la care se adauga bonusul de 10.000 de euro promis. La inceputul campionatului, fiecarui jucator i-a fost retinut 25% din valoarea contractului, adica in jurul a 3.000 de euro, bani care ii puteau primi doar in cazul in care echipa se salva, asa ca puteau pleca in vacanta cu 20.000 de euro“, este reteta imbogatirii fotbalistilor de la Pandurii oferita de presedintele Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS