14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Pavel, in turul doi la dublu

Andrei Pavel, in turul doi la dublu

Dupa ce a ratat calificarea in turul secund al competitiei de simplu de la Roland Garros, fiind invins in trei seturi de Sebastien Grosjean, Andrei Pavel s-a revansat la dublu, intrecere in care a ajuns in runda a doua. „Cneazul“, care a facut pereche cu germanul Alexander Waske, s-a impus ieri, in doua seturi, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), in fata tandemului Jeff Coetzee (SUA) / Justin Gimelstob (Africa de Sud).


In faza urmatoare, Pavel si Waske, creditati cu sansa a 15-a la câstigarea turneului, vor intâlni invingatorii partidei dintre perechile franceze Gregory Carraz / Antony Dupuis si Jean-Francois Bachelot / Stephane Robert. In ultima vreme, Pavel s-a dovedit un specialist al turneelor de dublu, unde a ajuns mai mereu in fazele superioare, el trecându-si in cont in acest an doua succese, in ianuarie, la Auckland (Noua Zeelanda), alaturi de Rogier Wassen, si pe 1 mai, la München, in tandem cu Alexander Waske.


Alte rezultate inregistrate ieri in partidele de dublu masculin de la Roland Garros: B. Bryan / M. Bryan (SUA) – D. Sanguinetti / A. Seppi (Italia) 6-3, 6-1; N. Almagro / A. Portas (Spania) – L. Arnold / M. Garcia (Argentina) 6-4, 6-3; P. Hanley (Australia) / K. Ullyett (Zimbabwe) – F. Lopez / F. Verdasco (Spania) 6-2, 3-6, 6-3; M. Bhupathi (India) / X. Malisse (Belgia) – G. Muller (Luxemburg) / C. Rochus (Belgia) 6-2, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS