15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDacia merge la victorie

Dacia merge la victorie

Eftimie Iordan nu concepe sa piarda intâlnirea cu Universitatea, pentru ca echipa sa nu merita sa joace hora retrogradarii.


Beneficiind de multa liniste, Dacia Mioveni ocupa pozitia a cincea la sfârsitul primei parti a campionatului, insa lucrurile au inceput sa ia o turnura nefavorabila in retur, mai ales când FC Arges a mai deposedat-o de câtiva jucatori. Cumulând doar 13 puncte, rivala juvetilor de mâine este la un pas de „prapastie“, fapt pentru care nu-si permite sa mai piarda nici un punct pe teren propriu, altfel va completa lista celor care vor evolua in Divizia C in sezonul viitor. Antrenorul Daciei Mioveni, Eftimie Iordan, este convins ca echipa sa va invinge Universitatea, mizând pe faptul ca alb-albastrii nu vor juca meciul vietii, iar lotul sau nu se confrunta cu nici un fel de probleme. Optimismul lui Eftimie Iordan a crescut si mai mult când a aflat ca oltenii nu vor alinia unsprezecele de baza, insa este sigur ca juniorii lui Stinga isi doresc victoria si vor face totul sa o obtina.


„Pentru noi nu exista decât varianta victoriei. Asta daca vrem sa ramânem in Divizia B. Sunt sigur ca Universitatea, care este ca si promovata, va veni sa joace un fotbal de calitate, dar nu va «muri» pe teren. Chiar daca nu vor alinia unsprezecele de baza, meciul nu va fi usor, pentru ca rezervele vor incerca sa-si demonstreze valoarea. Oricum, tinând cont ca nu avem jucatori accidentati sau suspendati, ma face sa cred ca vom invinge“, a spus Iordan. „Daca as fi in locul lui Stinga, as proceda la fel. Este normal sa le dea o sansa juniorilor, pentru ca trebuie sa vada progresele facute in acest an si sa se decida daca merita sa-i crediteze in continuare. Din pacate, noi nu suntem in locul Craiovei si nu putem sa facem experimente“, a conchis antrenorul Daciei Mioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS