18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoar victoria conteaza

Doar victoria conteaza

FC Caracal – Inter Gaz


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: T. Lung – Mosteanu, Nauiu, A. Negrila, Vodita – Militaru, Schintee, S. Popescu, C. Radulescu – Baia, A. Stancu. Antrenor: Nicolae Negrila.


Inter Gaz: Tufisi – Boiciuc, Vladescu, Cr. Oprea, Fl. Popa, R. Raileanu – L. Nita, Cr. Ion, C. Ursu – I. Voicu, Ghirie. Antrenor: Cornel Nica.


• Vor arbitra: D. Deca – C. Savu, L. Ciobotariu.


• Observator: N. Manea.


Dupa esecul de la Ploiesti, FC Caracal si-a propus sa nu mai piarda nici un meci pâna la sfârsitul campionatului.


Infrângerea de la Ploiesti din fata Astrei (2-4) le-a dat peste cap planurile caracalenilor, care acum se gândesc ca nu cumva sa intre in hora retrogradarii daca sufera si alte infrângeri in ultimele cinci etape. Suparat de esecul din runda trecuta, antrenorul lui FC Caracal, Nicolae Negrila, si-a propus ca echipa sa nu mai piarda nici un meci pâna la sfârsitul sezonului. „Ne gâdeam la baraj si acum ne temem ca nu cumva sa picam in zona periculoasa a clasamentului. Am avut o serie de absente la meciul cu Astra, am pierdut si trebuie sa ne gândim la alt obiectiv, evitarea retrogradarii. Mai sunt insa cinci meciuri. Daca obtinem 15 puncte, atunci putem sa vorbim de baraj, daca nu, asta este. Ramânem in Divizia B si vedem in campionatul viitor ce este de facut“, a afirmat Negrila.


Tehnicianul echipei oltene este constient ca astazi il asteapta un meci greu cu Inter Gaz, asa ca nu vrea sa le dea nici o sansa bucurestenilor, deasupra carora se trage linia care delimiteaza esalonul secund de Divizia C. „Stiu ca au o echipa ambitioasa, care lupta sa se salveze de la retrogradare, dar si noi suntem motivati. Nu ne gândim decât la victorie. Alta varianta nu exista“, a adaugat „Negoro“.


La FC Caracal, vor reveni in partida cu Inter Gaz trei piese de baza, Schintee, S. Popescu si Militaru, insa continua sa fie indisponibili L. Tilihoi, A. Luta, Pasare si D. Mihai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS