27.8 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportIncredibil, inegalabil, irepetabil!

Incredibil, inegalabil, irepetabil!

Marca: „Europa nu a vazut niciodata atâta bucurie. FC Sevilla a trebuit sa astepte 57 de ani, zece luni si sase zile pentru a ridica o alta cupa, de aceasta data europeana. Luis Fabiano, Maresca de doua ori si Kanoute au semnat golurile intr-o noapte de vis pentru Sevilla, care si-a inscris in palmares primul titlu european cu un fotbal de care s-a indragostit intreaga Europa“.


AS: „Europa se inchina in fata Sevillei. Minunata partida a jucatorilor lui Juande. Este incredibil ce se intâmpla intr-o zi de finala de cupa europeana. Incredibil, inegalabil, irepetabil. Ceva ce se poate intâmpla o singura data in viata. Pentru englezi, un debut. Pentru Sevilla, la 43 de ani de la o finala de Cupa Spaniei, pierduta in fata echipei Real Madrid“.


El Mundo Deportivo: „Sevilla a trait cele mai intense 90 de minute dintr-un secol de existenta. Cu o autoritate impresionanta a câstigat partida cea mai importanta din istoria sa. Si a facut acest lucru in stil mare, trecând pe lânga Middlesbrough, care nu a facut altceva decât sa asiste la festivalul de goluri al echipei lui Juande Ramos. Cupa UEFA va straluci in vitrina stadionului Sanchez Pizjuan, iar lacrimile celor 10.000 de suporteri care au suferit in tribunele arenei Philips Stadion au fost justificate“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS